Petoro Zrenjaninaca na izbornoj listi "Boris Tadić - Ajmo ljudi" 1Foto: BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD/MO

Na izbornoj listi „Boris Tadić – Ajmo ljudi“ za predstojeće parlementarne izbore zakazane za 3. april nalazi se petoro Zrenjaninaca, Aleksandar Popov, Vojislav Došen, Nebojša Ivetić, Branka Ljiljak i Anđelija Pešić.

Kako navode u koaliciji stranaka i udruženja građana okupljenih oko Socijaldemokratske stranke, građani 3. aprila glasaju da Srbija ne nastavi da ide u ambis, kako se to čini na današnji dan, već da racionalno pristupi, zaštiti sebe i svoje nacionalne interese i opstane u svetu koji se menja velikom brzinom.

„Masovnim izlaskom i davanjem svog glasa listi pod rednim brojem 14, dajemo šansu čestitim, razboritim i pristojnim ljudima da upravljaju našom zemljom. Takvi su ljudi na listi okupljenoj oko SDS, stručnjaci, posvećeni cilju da spreče propast Srbije, ne samo finansijsku i ekonomsku, već i vrednosnu i diplomatsku“, poručuju iz ove koalicije.

Dodaju da je Srbiji mesto u Evropi, među civilizovanim narodima, tamo gde ju je nekada vratio Boris Tadić, tamo gde žele da je ponovo vrate i budući poslanici sa liste SDS. Birajmo da vratimo prava obespravljenima, birajmo da vratimo radnicima nadu u bolji život, bolji standard, nadu da će za osnovnu platu moći da kupe mnogo više nego sada, nadu poljoprivrednicima u bolje uslove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari