Zdravko Ponoš u Šapcu: Njima svako ko ima glavu, služi kao ekser 1Predsednički kandidat Zdravko Ponoš u bašti KC u Šapcu Foto: privatna arhiva

Predsednički kandidat koalicije “Zajedno za pobedu Srbije” Zdravko Ponoš, na predizbornoj konferenciji održanoj u subotu u bašti Kulturnog centra u Šapcu, izjavio je da će kao predsednik prvo potpisati Zakon o vraćanju otetih penzija.

On je istakao da Aleksandru Vučiću država služi da „upravlja podanicima i širi strah“.

„Uništili su institucije, jer im to za njihov sistem vladavine ne treba. U tom sistemu, kao čekićem, svako ko ima glavu služi kao ekser“, kazao je Ponoš.

Zdravko Ponoš u Šapcu: Njima svako ko ima glavu, služi kao ekser 2
Bašta kulturnog centra Šabac Foto: privatna arhiva

On je istakao da su njegovi savetnici pisac Siniša Kovačević i univerzitetski profesor Čedomir Čupić, a Vučićevi nekadašnji nemački kancelar Gerhard Šreder i bivši britanski premijer Toni Bler, koji su odlučivali o NATO bombardovanju Srbije 1999. godine.

„Moji su bolji od mene i to rade džabe. Tvoji su gori čak i od tebe i moraš mnogo da ih platiš“, poručio je Ponoš.

Na predizbornoj konferenciji u Šapcu, prisutnim građanima obratili su se i profesor Čedomir Čupić, dramaturg Siniša Kovačević, predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac, predsednik Pokret slobodnih građana Pavle Grbović i zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari