PUPS: Glasom za listu PUPS i SNS glasate za sebe i državu Srbiju 1Milan Krkobabić Foto: Beta/Miloš Miškov

Budući poslanici i odbornici partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) uputili su danas građanima poruku da naziv njihove zajedničke liste sa Srpskom naprednom strankom (SNS) „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“, znači da je samo zajedno moguće graditi novu i za sve prihvatljivu Srbiju.

U saopštenju PUPS se navodi da je na današnjoj konferenciji na kojoj su predstavljeni budući poslanici i odbornici te partije, poslata poruka da zajedničko nastupanje sa SNS znači borba za Srbiju, ekonomski snažnu i sposobnu da se odupre svim iskušenjima, kao i za Srbiju u koju se mnogi rado vraćaju, a iz koje mladi ne odlaze.

„Glasajući za ovu listu, glasate za sebe i našu državu Srbiju“, ocenjeno je na skupu.

PUPS na zajedničkoj listi ima 10 kandidata za narodne poslanike u republičkoj skupštini i četiri kandidata za odbornike za skupštinu grada Beograda.

Na listi kandidata za Narodne poslanike se, uz predsednika PUPS i ministra za brigu o selu Milana Krkobabića, nalaze i oficir u penziji Hadži Milorad Stošić, zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije Momčilo Vuksanović, diplomirani menadžer za odnose s javnošću Stefan Krkobabić, penzioner-pilot Vladan Đukić, Jelisaveta Veljković, Dragan Marković, Borisav Kovačević, Ilo Mihajlovski i Slobodan Veličković.

Na listi kandidata za odbornike skupštine grada Beograda su v.d. predsednika Gradske organizacije penzionera Beograda Ružica Belanović, Aleksandar Đukić, Milivoj Stanić i Vojislav Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari