"Romska partija - Srđan Šajn" traži glas da "deca ne šetaju gola i bosa" 1Romi, zastava

Izborna lista „Romska partija – Srđan Šajn“ pozvala je danas „Rome i sve ljude dobre volje koji se bore za Srbiju u kojoj će svako dete da bude zbrinuto, a ne da neka šetaju gola i bosa ulicama“, da je podrže.

„Naša lista je sastavljena od pripadnika različitih veroispovesti, sa jedinstvom u duha da Srbija jača kao zemlja u kojoj će da vlada blagostanje medju svim ljudima. Niko nema prava da nas deli“, naglašeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, slogan ove liste je „Budućnost nije na prodaju“, a kao muzički motiv svoje kampanje ja izabrala pesmu Đurđjevdan, odnosno Ederlezi.

„Đurđevdan ili Ederlezi je dan koji jednako obeležavaju kako Romi hrišćani tako i Romi muslimanske veroispovesti. Ovaj dan na najbolji način obeležava romsko duhovno jedinstvo“, poručili su iz izborne liste „Romska partija – Srđan Šajn“.

Republička izborna komisija proglasila je 16. marta uveče manjinsku listu „Romska partija – Srđan Šajn“ za parlamentarne izbore.

Naziv Izborne liste je “Romska Partija”-Srđan Šajn, slogan kampanje je “Budućnost se ne prodaje”, a na listi je 15 kandidata za narodne poslanike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari