Stamenković: Dosadašnji predsednici izlazili iz svojih ovlašćenja 1Foto:DJB

Koalicija okupljena oko liste Suverenista večeras je u Zrenjaninu predstavila svoju kandidtakinju za predsednicu Srbije i kandidate za narodne poslanike na izborima.

Tim povodom održana je tribina na kojoj su o programu ove koalicije govorili kandidati na parlamentarnoj listi, kao i kandidatkinja za predsednicu na predstojećim izborima.

Predsednička kandidatkinja ove liste Branka Stamenković je tokom svog izlaganja istakla da je mesto predsednika predstavnička funkcija i da su dosadašnji predsednici izlazili iz okvira svojih zaduženja.

Okupljenima je predstavljena ideja suverene države, koja ne zavisi od nadnacionalnih struktura i koja sama odlučuje o ključnim pitanjima bez pritisaka.

Nosilac liste koalicije Suverenisti Saša Radulović je istakao da svi glasači, i oni koji glasaju za vlast ali i oni koji biraju opoziciju, žele jaku Srbiju.

Ono  što žele građani, a to je jaka Srbija, to im  treba pružiti, rekao je Radulović i dodao da se oni ne zalažu da odluke našoj zemlji diktiraju Evropska unija, NATO, kao ni Svetska zdravstvena organizacija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari