Stanivuković kao Vučić: Uz semafor na stadionu dao podršku kandidatu SNS 1foto: Printscreen/YouTube

„Poštovani predsedniče, rekli ste da pogledamo semafor i pogledali smo u semafor Vaše podrške Republici Srpskoj“, kaže na početku spota objavljenog na društvenim mrežama Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, aludirajući na predizborni spot predsedničkog kandidata i odlazećeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kom građane, na stadionu, poziva da pogledaju semafor sa rezultatima, te tako dajući podršku Vučiću na izborima 3. aprila.

Poput Vučića i mladi gradonačelnik Banja Luke u trenerci na raskopčavanje sa kapuljačom, koja je čak slične boje kao Vučićeva, stoji na stadionu, spojenih šaka, dok na tribina iza njega „publika“ sedi sa razvijenim ćiriličnim transparentom „ZAJEDNO!“.

Dok se u pozadini čuje poklič „Pogledajte semafor“, kao i u Vučićevom spotu, na semaforu se emituju primeri Vučićeve pomoći Republici Srpskoj.

75 miliona evra pomoći opštinama i institucijama u Republici Srpskoj, mlioni konvertibilnih marki (km) za vrtiće i ambulante, šest miliona km za projekte u Banja Luci, hiljade vakcinisanih građana, navedeni su kao primeri na semaforu.

U spotu Stanivuković dalje aludira na slogan SNS – „Zajedno možemo sve“ i „Dela govore“.

„Zahvalni smo Vam na ovoj podršci. Svesni smo da zajedno možemo sve i uvereni da ćemo i u budućnosti nastaviti da realizujemo ova dela“, kaže Stanivuković.

Na kraju spota vidi se logo Draška Stanivukovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari