Tepić odgovorila Vesiću: SNS imala 10 godina da van snage stavi skupštinsku rezoluciju o Srebrenici 1foto: RTS

Gostujući u emisiji „Reč na reč“, na RTS, Goran Vesić (Zajedno možemo sve), naveo je da je grupacija oko Marinike Tepić (Ujedinjeni za pobedu Srbije) su ponudili da Srbija sama sebe osudi za genocid u Srebrenici, 2016. godine kada je predložila rezoluciju o genocidu, te da njena koalicija želi Srbiju u EU kao slugu drugih, a na to mu je Tepić odgovorila.

Tepić mu je rekla da je Evropska unija u izveštajima Evropske komisije popisala afere kojima je režim Aleksandra Vučića „podavio Srbiju“, te dodala da je Vesić „cvileo pred Draganom Đilasom“ da ga primi u svoj tim, kao i da ga je Đilas „oduvao“.

Na to je Vesić vrlo žustro krenuo da je prekida, a ona je mu odgovorila da će „Vučić da ga nagradi“ i „dati mu bombonu“.

Tepić je navela i da jeSNS imao 10 godina da u Skupštini Srbije da van snage stavi skupštinsku rezoluciju o Srebrenici.

„Ko je išao na poklonjenje žrtvama u Srebrenici, ja ili Aleksandar Vučić? Ko je platio obeštećenje parama građana Srbije, ja ili Aleksandar Vučić? Ko je govorio ‘jednog Srbina, za 100 muslimana’, ja ili Aleksandar Vučić?“, upitala je Tepić, dodavši da je njen jedini zahtev po pitanju Srebrenice da se odgovara imenom i prezimenom, a ne nikako da odgovara ceo jedan narod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari