Tepić: Vučić želi da zataška svoju spregu sa mafijom, on je napravio klan Veljka Belivuka 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Prva na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije, Marinika Tepić izjavila je danas na konvenciji u Pančevu kako aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić želi da zataška svoju „spregu sa mafijom“ i ocenila da je on napravio klan Veljka Belivuka, ali da se „obruč steže“.

Ona je, kako se navodi u saopštenju, na konvenciji rekla da su baš u Pančevu „mafijaši uhvaćeni kako izlaze iz sedišta Srpske napredne stranke uoči monstruoznih bakljada protiv (predsednika Stranke slobode i pravde) Dragana Đilasa“.

Tepić je rekla kako su članovi Belivukovog klana nagrađeni za svoje usluge u javnim preduzećima u Pančevu.

„Nisu ni Đilas, ni Marinika zaposlili uhapšene Belivukove i Vučićeve izvršioce ovde u Higijeni, nego Vučićev gradonačelnik Pančeva Stevanović! Vučićevi funkcioneri su tog Vladimira Greka i Filipa Jovanovskog onda nagradili stalnim zaposlenjem, a vaša deca su odlazila, jer ne mogu da se zaposle“, poručila je Tepić.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić istakao je da će posle pobede na izborima 3. aprila u celoj Srbiji „prestati teror naprednjačkih nasilnika i kabadahija“, poput onog koji u južnom Banatu „sprovodi potpredsednik Izvršnog odbora SNS Branko Malović“.

„Posle pobede 3. aprila uspostavićemo sistem u kojem Malović i njemu slični politički komesari neće smeti da ucenjuju i pritiskaju građane Srbije, nego će po zakonu odgovarati za ono što su uradili u prethodnih
10 godina, a uradili su mnogo lošeg i naneli mnogo zla našem narodu“, rekao je Aleksić.

Nestranački kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije doktor fizičkih nauka Slobodan Prvanović ocenio je da „mračno doba prolazi i da svi uzimaju učešća u oslobađanju Srbije od neprijatelja države i društva“.

„Juče je diljem sveta stiglo proleće, a kod nas se sve dešava dve nedelje kasnije. Proleće u Srbiji počinje 3. aprila. Na licima ljudi širom Srbije se vide osmesi jer je jasno da dolazi bolje i lepše vreme“, zaključio je Prvanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari