Topola: Dragan Jovanović i “Bolja Srbija” ipak na listi SNS 1Foto: Skrinšot/Fejsbuk

Politička organizacija “Bolja Srbija” biće na listi SNS na predstojećim parlamentarnim izborima, objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, lider ove grupacije, Dragan Jovanović.

Nekadašnji predsednik opštine Topola u tri mandata, Dragan Jovanović, potvrdio je na svom profilu ono o čemu po Topoli se šuškalo u poslednje vreme.

Njegova politička organizacija “Bolja Srbija” i on lično, na predstojećim parlamentarnim izborima učestvovaće na listi Srpske napredne stranke.

Iako, kako je napisao u svom postu odluka nije bila laka, Jovanović je smatra ispravnom.

“Odluka nije bila laka ali je po mom sudu jedina ispravna i donece politicku stabilnost i dobro svima koji zive na podrucju Topole i Sumadije. Zasto tako mislim, zato jer smo pokazali da je Bolja Srbija tvrd orah koji je opstao i pored svega kroz sta smo prosli 2020. Godine”, piše Dragan Jovanović na Fejsbuk profilu.

Ovaj topolski političar nije poznat samo kao predsednik opštine u tri mandata. Poznat je i kao čovek koji je organizovao smenu vlasti SNS u tom mestu, u aprilu prošle godine.

Naime, na poslednjim lokalnim izborima održanim 2020. stranka “Bolja Srbija” osvojila je najveći broj mandata u loklanoj skupštini, ali nije uspela da formira vlast.

To je učinila Srpska napredna stranka, da bi već 2021. godine Jovanović predvodio većinsku grupu odbornika koja je smenila predsednika skupštine iz redova SNS-a.

U prošlosti, Dragan Jovanović bio je itaknuti kadar Nove Srbije, stranke Velimira Ilića, ali je zbog neslaganja sa liderom, izbačen iz stranke.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari