"Toma se samo šalio": Manja Vukotić za Danas o pomaganju Fili u kampanji 1Foto: Stanislav Milojković

“Ako ja budem hteo da pomognem Tomi Fili, pomoći ću mu kad bude gradonačelnik, ali neću učestvovati ni u kakvoj kampanji. Imam 83 godine i zaista nemam šta drugo da radim nego da učestvujem u kampanji. Toma se samo šalio, a vi nemojte time da se bavite, neozbiljno je“, kaže za Danas kroz smeh Manojlo Vukotić, vlasnik i direktor izdavačke kuće “Vukotić media” i bivši glavni i odgovorni urednik Večernjih novosti komentarišući izjavu kandidata SPS za gradonačelnika Beograda da će mu on pomagati u kampanji.

Vukotić ističe da su on i Fila dugogodišnji prijatelji, a sada i saradnici.

Napominje da je njegova izdavačka kuća objavila Filinu, kako kaže, “divnu autobiografiju ‘Završna reč’”. Nakon te visokotiražne knjige Vukotić media objavila je i knjigu njegovog oca File Filote “Branio sam na smrt osuđene”. I ta knjiga je, kaže sagovornik Danasa fantastična.

Na primedbu da ga je njegov prijatelj Fila ipak spomenuo kao mogućeg saradika na televiziji, Vukotić kaže da se on to verovatno šalio.

“Baš juče smo Toma i ja razgovarali i ja sam mu rekao da ako pobedi mora da stvori tim. Danas, minut pre vas zvao me i Dragan Stojković i kaže šta hoćeš da bude savetnik Tome File, rekao na televiziji. Kažem, sigurno se šalio”, objašnjava Vukotić za Danas, i dodaje da se slučajno ne bavimo time.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari