Izborna poruka Dragana Bjelogrlića: Da se probude oni koji ne veruju u promene

Ostavite komentar


  1. Ova izborna poruka našeg glumca je više kao pokušaj samopromocije nego stvarno političko angažovanje, a izjava o Tomi Nikoliću je zaista neukusna i nepotrebna.

  2. Sve je to lepo kako se priča!?A praksa pokazala sasvim drugi nivo vrednosti!A kome verovati?!Šta je prava istina?Da li do cilja-love?

  3. Se ja 2001 i više mi nije potrebno buđenje.Bolje bi bilo da prespavah izbore 2000dite.

  4. Bjelogrlić je rekao da Vučić, svojim narcisiodnim i autokratskim profilom ličnosti, nije uspeo za ovih 10 godina suverenog vladanja da proizvode nijednog političara u svom okruženju koji bi bio dostojan poštovanja.

    Ali zato 80 odsto „kritike opozicije“ na racun vlasti „pada na Vučića“, ove druge „po recima samog Vučića“ niko toliko ne napada, kao da ON „vodi i njihova ministarstva“ !

  5. G.Adminu,čudan vam je izbor komentara.70%
    za režim,30% za prome
    ne.Nešto je trulo u red
    akciji Danasa,jer ako je
    ovo vas doprinos demo
    kratizaciji medija,onda
    kolega traži posao u In
    formeru i sl.govnarsk
    im toaletoidima.Bruka.

  6. Jedva jedan od pet mojih komentara bude objavljeno, ali zato Macee, Dace, Ive, vladdimiri zare i pale.

  7. Bjela, bravo! Šteta je što se uvukao strah u raju sirotinju.Šta rade one usrane dede u SANUćute i kradu Bogu dane.A,i mnoge tvoje kolege se ućutaše zarad malo ćari.Pozdrav za tebe. Meni je važno da pobedi moj zarobljeni Beograd, a južna pruga neka gleda besplatno Srbija-Bugarska. Njima dajte samo hleba i igara. Gi gu, ga, ne se znaje.

  8. Za „zvezdica“-u !! O ukusima ne vredi raspravljati a pod dva,šta je D.B. pogrešno rekao ???

  9. Kada glumci pocinju da vode politiku to je propast,i Zelenski je glumac pa polupase Ukrajinu.

  10. E sremac nema novih sve stari zadnjih 30 godina,bice gadno ako se sirotinja raja digne al samo da nam ne uvale ko i uvek kroz istoriju.

  11. Ne pravite vi pojedini ljude sa juga Srbije glupim, jer su mnogi pametniji , nego par vas negativaca. Ova vlast je bila dobra Bjelogrlicu, kad mu je dala novac za snimanje fimova, a sada mu ne valja. A in, koja je on pametna velicina ? Pustite ljude da se sami odluce , za koga ce glasati. Dosta je vise pljuvanje po Vucicu, jer samo to i znate. Ja nisam clan ni jedne stranke , ali me ovakvi komentari vise nerviraju. Pozdrav za sve casne i pametne ljude !!

  12. Za koga glasati,bivse ili sadasnje lopurde,a narod mora da bira od dva zla manje,a ti Dragane objasni sebe,…kad se pojavi oravi bice izabran.Narod je jako pametan i nije uplasen,vec ti jer znas sta te ceka od naroda…

  13. Promena je sustina trajanja.One vrste koje se nisu menjale dosle su u evolucioni corsokak i odumrle. Malo vise obrazovanja na ovim prostorima bi svakako koristilo a omogucilo kriticku distancu prema dominantnom i diktiranom misljenju.

  14. Em sto je dobar glumac, pravi I dobre filmove,ima I odlican pogled I stav o politickoj situaciji.U svemu se slazem sto je rekao,to je I moje misljenje I stav. Bravo za sve receno.

Ostavite komentar


Politika

Ričard Grenel

„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Poslanica SSP-a Marinika Tepić i bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ušli su u raspravu na mreži "Iks" povodom navoda ove poslanice da su bivši kosovski zvaničnik Hašim Tači i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posredstvom Grenela dogovarali ukidanje Međunarodnom suda u Hgu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.