Izetbegović: Razmatra se revizija tužbe protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Sve u prilog trajnog mira. Danas su mirotvorci cudni ljudi. U to ime, predlazem Aliju kao kandidata za Nobelovu nagradu za mir.

  2. Nema sumnje da je genocid ucinjen nad muslimanskim stanovnistvom u Bosnii i to od Srbije i Hrvatske, to dobro znaju oni koji i dalje vode ove dvije zemlje jer su direktno ucestvovali u tome. Hoce li medjunarodni sud izreci kaznu za genocid? Nikad. Da su htjeli, to bi ucinili mnogo ranije jer ima dokaza vise nego sto trebaa, ali to su politicke odluke, to vise nije odluka suda. To zna i ovaj priglupi Izetbegovic ali on prikuplja poene za sve naredne izbore. On i Nikolic kao braca.

  3. Crni Bakire Izetbegovićuuuuuuuuuu! Tvoj ćaća je tebi trasirao put kojim si svo pravoslavno stanovništvo proterao iz tvog muslimanskog Sarajeva. Kako te nije stid. Koga ti da tužiš. Otkani se belaja. Pusti narod da živi u zdravlju i rahatluku.

  4. Da bi sakrio raskol u SDA, islamizaciju i degradaciju BiH, Izetbegović bi da se tužaka. Svojom neuspješnom politikom slijedi babove tragove koji su BiH doveli u bezizlaz. Susjedi su samo prihvatili bosansku destrukciju i ne mogu biti odgovorni za SDA piromaniju.

  5. Zapevao je"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine". Nekad je priznavao genocid u Srebrenici a u zadnjih nekoliko godina odbija da to prizna. Nikad ne možete čuti od njega da izrazi žaljenje zbog velikih zločina nad Boišnjacima u Prijedoru, Višegradu, Foči … Znaju čitaoci na kojeg se političara sve ovo odnosi. Kao normalno, sledi tužba za genocid. Radujem se tome. Veliki vizionar Srbije Čedomir Jovanović javno i jasno je rekao da je nužno poslati Dodika u penziju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.