Izetbegović: Vučić se ne ograđuje od Dodikovih separatističkih izjava

Ostavite komentar


  1. Ako Dodik odluči uništiti BiH i Dejton onda on tuši i legitimitet svoje tvorevine koja je njegov osobni feud gdje drma j vlada već godinama. Ako Rusi legitimitet i ustavni poredak on direktno tuši entitet zvan Srpska i resetira situaciju! Zar iko vjeruje da bi mu EU ili NATO ivo dozvolio? Nema šanse! Prvo se Ruse mostovi na Drini, Sroska stavlja u izolaciju i privremeni međunarodni protektorat.

  2. Ma nije valjda? Treba da ga uhapsi ili šamara kada predje Drinu? Kao što su nekada u „srećna“ vremena radili krpiguzi Slobodana Miloševića, kojima je on bio Srbija i srpski interesi. Vučić nema prava da se meša u odnose tri RAVNOPRAVNA naroda u BiH. Ne ogradjuje se ni od izjava Izetbegovića i njegove „zelene“ elite, zašto bi se ogradjivao o stavove Milorada Dodika i republike Srpske?

  3. Bakir Izetbegović treba da se seti da više nije bošnjački član predsedništva BiH nego da je to Šefik Džaferović. Srbija je jedan od potpisnika i garanta Dejtonskog sporazuma i na osnovu toga poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine, što takođe znači poštovanje i Republike Srpske u okviru BiH. Srbija takođe podržava Srbe u Republici Srpskoj i ni na koji način ne želi da deli Srbe.

  4. Ti bi trebao da se odrekneš 90% svojih stavova,jer su fundametalistički.

  5. Baš vas žulja Dodik? Ono što primećujem je da se Izetbegović ne ograđuje od Ugljaninovih izjava i da čim Sulejman da neku separatističku izjavu Bakir udari sa druge strane. Zato se i pitam sa kojom namerom Bakir nastupa?

  6. Isto kao što se i ti ne trabaš mešati u politiku Srbije i ne ograđuješ se od izjava raznih provokatora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.