Izetbegović: Vučić uradio ono što rade hrabri lideri

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Vucic jeste hrabar i odgovoran i istinski se bori za bolju buducnost, akko Srbije tako i da ceo region zivi u slozi i miru. Ono sto je dobro to je da je Bakir Izetbegovic pohvalio upravo tu cinjenicu da je Vucic jedan od lidera, samo se postavlja pitanje dali je to uradio iskreno ili mu je naredjeno da tako kaze.

  2. "On je imao sve razloge da izbegne takvu situaciju, ali je ipak došao .." Zašto bi izbjegao? Kao da je Srebrenica tajna. Svjedočenja bi trebalo omogućiti svim žrtvama, na svim mjestima, a svi "lideri" da procesuiraju svoje zločince! Do tada, možete samo međusobno dijeliti pohvale.

  3. B.Izetbegović , ratni sekretar SDA je dvolična osoba koji se obogatio na navodnoj zaštiti vere i nacije muslimanske u zato decenijama sprečava posperitet BIh i svih nas u regionu.

  4. Интересантно је, у вези са реченицама ботова да, након што почну претварајући се да заступају постојећи став типа "сви знамо ја је Вучић највише допринео…", честп немају како да заврше реченицу и онда убаце "право питање" које је редовно нешто сасвим конструисано и бизарно. Типа "сви знамо да је Премијер највреднији политичар на балкану и шире, али право питање је да ли би Србија данас била другачија да је Луис возио спорије оне кобне ноћи".

  5. Vučić je svojim zalaganjem za Srbiju mnogo puta dokazao da je hrabar i uspešan državnik, iako mu to mnogi osporavaju.

  6. Bošnjaci u BIH treba da uklone Izetbegovića, on se bogati i to enormno na navodnoj odbrani muslimana i njemu trebaju nacionalističke tenzije jer tada on profitira. a region i BIh stagniraju i propaaju.

  7. Da hrabar covek koji zna da se bori za pravdu, istinu i dobrobit svih nas.Susta suprotnost njemu!

  8. Mi vodimo politiku mira i jacamo bilateralne odnose sa zemljama sirom sveta,a Izetbegovic je izgleda konacno uvideo da je to kljuc do stabilnosti.

  9. Da hrabar covek koji zna da se bori za pravdu, istinu i dobrobit svih nas.Susta suprotnost njemu!

  10. vucic i jeste jedan od najhrbrijih lidera koje je srbija imala nadamo se da ce mu lideri drugih zemalja pruziti podrsku…

  11. Vučić je pokazao koliko je hrabar, racionalan, odgovoran, ne sada učešćem u Njujorku na panelu već odlaskom u Srebrenicu, borbom za mir i stabilnost u regionu, svojim dosadašnjim redom i merama kojima je od Srbije stvorio veoma poželjnu zemlju u međunarodnim krugovima.

  12. Vučić je lider koji ne preza ni od koga, ni od čega, lider koji svakome direktno kaže ono što misli, lider sa kojim niko ne može da razgovara jezikom ucene i ultimatuma, lider koji je hrabar na svakom mestu postojati, lider koji je Srbiju u svteskim krugovima postavio u vrh poželjnih zemalja kako za razgovore tako i za strana ulaganja.

  13. Vucicevo prisustvo na panel diskusiji Fondacije Klinton jeste hrabar potez i jos jedan dokaz da Srbija zeli pomirenje u regionu.

  14. Vucicu nije bilo lako ni u Njujorku , ni u Srebrenici, ali je to uradio zbog buducnosti na ovim prostorima.

Ostavite komentar


Politika

petar jojić foto snapshot youtube rts

Petar Jojić napustio SRS posle 28 godina: Šta je uzrok nezadovoljstvu ovog radikala?

Petar Jojić, bivši poslanik i još aktuelni odbornik Srpske radikalne stranke u Pančevu, napustio je tu stranku u kojoj je bio član poslednjih 28 godina. Povod za razlaz sa radikalima, kako nezvanično saznajemo, je njegovo nezadovoljstvo predloženim kandidatima za buduće odbornike na lokalnim izborima u Pančevu, gde su radikali zajedno na listi sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.