Izostanak Nikolića – nastavljeno seljenje političke moći

Ostavite komentar


  1. verovatno postoje medjusobni dogovori i saradnja predsednika i premijera i mislim da ne treba praviti famu tamo gde je nema!

  2. Srbija je jasna u svom stavu da se nikada nece mesati u unutrasnja pitanja drugih drzava.

  3. Ovaj Diploma svojom nikakvom politikom i slabim licnim integritetom urusava instituciju predsednika Srbije i svega onoga sto ta institucija pravno i moralno znaci. Ucenjen zbog nelegalnog finansijskog poslovanja fondacije njegove supruge i zbog raznih drugih sopstvenih mahinacija, skupio se u uglu predsednicke sobe i mirno trpi dok mu alavi Vucic zavrce usi i gura prste u nos i usi, sve nadajuci se da ce nekako uspeti da umilostivi svog "politickog sina" da ga podrzi u narednim predsednickim izborima. A kad ponovo budem izabran, pokazacu ja njemu, beli – misli Diploma. Ali tu njegovu nameru zna i alavi Vucic, i drzace ga u stanju Ivice Dacic do poslednjeg trenutka, a onda ce se kandidovati on sam. Jer vodi da mu lazi vise ne prolaze, da je sve vise gladnih i opljckanih i pokusace "na vreme" da pobegne a da neuspeh svog osionog i nikakvog vladanja prebaci na nekog svog Nesu od Beograda.

  4. Pa ni Kolinda se ne mesa nesto preterano u dnevne politicke stvar u Hrvatskoj zato me i ne cudi izostanak Nikolica juce.

  5. Sastanak je bio na nivou ambasadora i predstavnika organizacija u Srbiji tako da Nikolic nije trebao da bude ni po protokolu a verujem da je upoznat sa situacijom i da je dao svoje misljenje.

  6. Nikakva steta.U Srbiji nema ni ministara, ni tuzilastva, ni sudova.Postoji samo sveznajuci i svenadlezni Vucic.

  7. Novinari izgleda pokusavaju da privuku paznju na sebe tako sto ce pisati o ovome kao da je to nesto mnogo strasno. Hoce da naprave sliku nekakve svadje ili lose komunikacije izmedju Vucica i Nikolica. To je mnogo glupo i jadno.

  8. Sastanak je sazvala vlada a ne predsednik Srbije , koji se za razliku od gospodina Tadića ponaša u skladu sa ustavom, a ne narcisoidno i despotski poput prethodno pomenutog.

  9. Tomislav Nikolić se ne meša u rad u vladi ali Vladu premijera Aleksandra Vučića u potpunosti podržava. Aleksandar vučić i Tomislav Nikolić imaju zaista dobre i prijateljske odnose.Predsednik zna gde treba da bude i na kojim sastancima kao državnik .

  10. Jasan je Ustav i zakoni o radu i nadležnosti predsednika države i Vlade, Vlada vodi spoljnu politiku i jučerašnji sastanak je sazvan uz saglanost i pristanak predsednika Nikolića.

  11. KOJU GLAVU MI KORISTIMO. Postovani komentatori prinudio sam se da nesto napisem.Ljudi su misaona bica kojima je Bog ili neko drugi dao mozak u glavi da ga koriste za svoje potrebe.Stoga je tuzno kad vidim da ima puno onih koji misle da ce ih Toma "grobar" i Vucic "ratni huskas" ( tako ih zove citav region a niko iz EU se ne buni) pribaviti bolju buducnost. Braco mila koristimo glavu koju nam je svevisni dao.

  12. uprkos sns botiovima i njihovim naručenim komentatrima, članak jasno konstatuje ono što svi vidimo toma se ne meša u svoj posao i pristaje na sva pomiženja, samo da bude opet izabran, kako bi srbiju sa dragicom predstavljao na sledećoj olimpijadi.

  13. Jasan je Ustav i zakoni o radu i nadležnosti predsednika države i Vlade, Vlada vodi spoljnu politiku i jučerašnji sastanak je sazvan uz saglanost i pristanak predsednika Nikolića.

  14. Sigurno da Vucic nije hteo da preuzme ingerencije predsednika. Ima pravo da se kao premijer obrati stranim ambasadorima u ovakvim situacijama.

  15. Kada se problem pojavi treba se intervenisati na sva moguca nacina kao i mesta. Ovo je samo po meni dobar odnost Premijera i Predsednika i kako srece da je ovako bilo i ranije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.