Danas saznaje: Ukoliko Srbija i Kosovo ne postignu dogovor EU novca neće biti

Ostavite komentar


  1. Ne navijam da „zavrnu slavinu“, ali ako to ne urade ovde nam se loše piše, korupcija, kriminal, nasilje, narkomanija, prostitucija…

  2. Лепо написа Човић пре неки дан. Треба да дамо све за два велика Бриселска ништа. Само да признамо нарко државу и да уведемо санкције Русији, па ће нас можда примити у брод који тоне после 2030. А онај ко потпише независност „Косове“ потрошиће све паре од Американаца на пластичну операцију да измени лице да га више нико не препозна. То је сасвим очигледно….

  3. 42. Bolje Covic da je pričao o tokovima novca dok je bio zadužen za investicije od strane vlade za Kosovo. Njemu i njemu sličnima dok su živi ovakvo stanje odgovara. Zato je tu da zaludjuje narod.

  4. Били би једини народ на свету који би продао своје исходиште за папир.

  5. Ada brate mili više su dosadili,hvala im na pomoći neka zadrže te pare pa dako nama Bog pomogne i naše ruke.Ako neće da učine ka ljudi nego nas turče,onda neka hvala na toj pomoći ne treba nam.Interesantno mi je ponašanje Evropljana ovih njihovih čobana.Vlasfi su se promijenile i više im ne može bit ka što su naučili.Bog otac mi dade svu vlast i na nebu i na zemlji.Ja sam najsrećniji čovjek u istoriji ljudi.I ne boj se Srpsko pleme moje tj ostatku nasleđa Božjeg.Ja sam sa vama.

  6. Ne trebaju pare, hvala. Ionako bi to političari samo napunili svoje džepove. Samo nas ostavite na miru i daleko vam lepa kuća, a pare nastavite preko Ukrajine da perete.

  7. Okupatori nato teroristi marš iz Srbije a novac ćemo naplatiti od ratne odštete

  8. Ви пропалице које мислите да продате Косово за шаку долара..шта мислите да ће бити са вама? Само се то питајте

  9. Sjašite bre, netrebaju nam uslovni krediti. Kako je to teško razumeti na zapadu.?

  10. E,više su mi se smucili sa njihovim ucenama!!! Ko pa on nas(običnog sveta) vidi neke koristi odnjihovih para! Sve što propada u Evropi oni traže da se sprovede kod nas! Svi njihovi iluminatski zakoni.

  11. Rece Ursula u cijoj biografiji mozemo da nadjemo podatak da je potomak najvecih robovlasnika u USA.

  12. Znaci ucena. Igracete kako mi sviramo. Srbi nikada nisu dali dusu djavolu, nece ni sada. Ne moramo mi biti clanica EU.

  13. Evropska unija se raspada…
    Tako da ovi zadnji trzaji u vidu ucena su predstava za naivne…

  14. Nema veza ako Srbija ne dobije taj novac, ali zato neka dobije ratnu odštetu za NATO bombardovanje i to sa kamatom

  15. Ponašaju se ovi iz eu prema Srbiji kao odrasli sa detetom kad mu kažu ako budeš dobar-a ima da tu kupim čokoladu ili igračku.Ako budeš dobar djak kupiti ti biciklu ili ideš na letovanje ili zimovanje a ako ne budeš dobar sjaj nema ništa.

  16. Nema dijaloga koji ima za cilj menjanje granica države Srbije.Nek zadrže svoj novac, moja zemlja NIJE NA PRODAJU.

  17. Rastegljivi kriterijumi poslanika Eu kao žvaka! Kao što su i oni sami vrlo promenljivog mišljenja! Jadovi.
    Šta drugo i očekivati od takvih?
    Sistem štap i šargarepa. Ustvari,
    ucene, ucene i samo ucene

  18. Pa jasno je da je svijet u krizi. Pošto Ursula i njeni saradnici znaju da neće biti nikakvog napretka oko pregovora između Srboje i Kosova a također i u BiH, to im je način da uslove strane u pregovore. Ako mogu da kažem sasvim je svejedno hoće li oni odobriti neke međunarodne pomoći ili ne, Srbija neće nikada priznati sviju zemlju za tuđu. RS takođe mora tražiti svoju autonomno u okviru BiH koja joj je zagarantovana Dejtonskim mirovnim sporazumom. Mnoga prava i igerencije RS su već oduzete a to se mora vratiti a da ne govorimo o teritoriji I prirodnim bogatstvom na kojoj se entiteti nalaze.To vam je isto kada bih komšija imao pravo da uzima deo vaše kuće i ze.ljišta gdje vam je kuća sagrađena. Dakle jasno je tim moćnicima da to ne može tako pa zato i uslovljava znajući pogotovu da je RS u finansijskim problemima. U RS nije ništa sigurno od Dodika se može svašta očekivati a Srbija za sigurno neće pkleknuti.

  19. Pa sića je to za priznanje KiM! Moraju malo da podignu cenu. ‘KiM vrede hiljade milijardi evra.’

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.