Jakovljević (Dveri): Otvoreno pismo Vučićevim perjanicama Đuriću, Dačiću i Stefanoviću

Ostavite komentar


    1. Mislio sam da je samo Boško kandidat za Lazu Lazarević, a tek sad vidim da ih ima više.

  1. Bravo! Treba naglasiti da nema podela i pregovora oko Kosova i Metohije jer je ona Srpska pokrajina. Ako hocete da sacuvate Vojvodinu, koja ima vecu autonomiju od Kosova i Metohije, onda pazite dobro sta radite. Reci Ne! Albaniji i Svetu… pa neka albanci ostanu u razmisljanju o sazivotu sa Srbima(kao jedinoj opciji)u punoj autonomiji.

  2. svi za bolju Srbiju, a ne protiv Srbije, odnosi se na narod , bez puno mudrovanja i sakupljanja nekih nazovi poena

  3. Smešeno je da neko postavlja pitnje oko priznanja KIM, za razliku od nekih iz redova sadašnje opozicije za vreme aktuelne vlasti čak je 18 država povuklo priznanje lažne države“Kosovo“

  4. Cekaj cekaj Jakovljevicu, cekaj malo, da prvo ovo rascistimo. Jeli Jakovljevicu, jel ti mislis da smo mi ludi? Pa jel vaseg saveznika Jeremic Vuka proglasise herojem u Albaniji jer je „tiho“ dao saglasnost da Kosovo bude deo iste. Jer je vas najblizi saradnik Djilas pricao kako bi potpisao nezavisno Kosovo samo da se dokopa EU. Nije lepo Jakovljevicu, mnogo ti uobrazavas, dajes ovako, sebi znacenja.

  5. Duboka politička koma opozicije se sve više ogleda u beskorisnim i zlonamernim komentarima na račun vladajuće strane baš upravo zbog nesposobnosti iste te opozicije da se domogne vlasti.

  6. Što veću larmu i halabuku dižu ovi iz Dveri, to manju podršku imaju, što u prevodu znači da samo tako nastave.

  7. Dveri na čelu sa svojim „vodjom“ Boškom Obradovićem, su pluskvamperfekt, samo to ne žele da shvate.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.