Jakšić: Izvinjenje ambasada zemalja Natoa više od čina dobre volje

Ostavite komentar


  1. Gospodine Jakšiću, opet svesno zamenjujete teze i spinujete javnost. Pomenuti ambasadori se nisu izv inili ,već izrazili žaljenje zbog civilnih žrtava.Izvinjenje nije nikada uputio ni Stoltenberg i zato Vas molim da ne spinujete laima javnost. Vaše je pravo da birate ovu ili onu političlku opciju,ali samo istinu na videlo. Od izvinjenja – ništa, i zato je poruka i moja i većine gradjana Srbije _ Nikad ne zaboraviti,niti oporostiti. A Vi u Politici nastavite da se ponašate kao „mlada“, pre podne pišete jedno, posle podne drugo. Tako uostalom su se ponašali svi Jakšići.

  2. To „izvinjenje!“ ne znaci ama bas nista zato sto drzave NATO-a nastavljaju sa svojom politikom podrzavanja albanizacije Kosova i otcepljenja Kosova od Srbije, aktivno ucestvuju u formiranju albanske vojske na Kosovu, asisitiraju kada Albanci upadaju na sever tj. zaokruzuju ono sto su zapoceli bombardovanjem. Nepopularnost NATO-a dolazi od toga sto su maske pale, Srbi su ocekivali fer odnos, ali sada vide da toga nema, i da postoje dupli standardi . I naravno da je NATO nepopularan. Jos kada se uzme u obzir ko su i kakvi su oni koji „promovisu“ NATO u Srbiji, Rusi mogu da budu mirni, ne moraju ni rublju da uloze u propagandu, sve im odradi druga strana.

  3. Samo malo…. Nema izvinjenja, samo zal za žrtve i saučešće….Prema tome nema ivinjenja….Srbija kao potpisnica Partnerstva za mir mora i treba da bude u dobrim odnosima sa NATO-om…. Nije zgoreg i članica Alijanse… Ali ne sme se zaboraviti, još manje ponižavati se i ljubiti ruku koja je toliko zla nanela… Ne smemo zbog istih tih žrtava, kome se licemerno klanjaju predstavnici Agresora na ovu zemlju (čast Norveškoj)…. Ne interesuje me njihova sućut…. Neka je ostave za Irak, Afganistan, Japan itd….

  4. Od kada je to Politika postala objektivna novina, a njihovi „novinari“ objektivni izveštači? Žalosno da je nekadažnji ponos srpskog novinarstva, postala sluškinja jednog nazadnog sistema i još nazadnijeg „predsednika“. Teško mi je da zamislim da iko ko ima mogućnost da plasira javnu reč može podržavati tu monstruoznu NATO organizaciju i još javno lagati da su se zlotvori izvinili? Da li vi nemate ni malo srama?

  5. Lepo. Ali sledece godine svi vi na pomen zrtvma bombardovanja licno i u
    ime vasih zemalja, Srpski narod ce to vise postovati a vi ce te stvarno pokazati da vasi narodi iskreno zali za svojim greskama koje su pocinile Srpskom narodu
    OPROSTITI MOZEMO ALI ZABORAVITI NIKADA!!!!

  6. Bombardovanje treba kritikovati, ali nesme se zaboraviti uzrok, a to je zločinačka politika Miloševića .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.