Jakšić: Od šetnje napravili pitanje života i smrti

Ostavite komentar


    1. @kile-Zasto ti sebe poistovecujes sa „Mitrovica“? Ne zaboravi da je jedan, jedini koji sme da kaze: „Srbija=to sam ja! Dok je ljudi poput Marka Jaksica ima nade. Podrska drago dete.

    2. Nego zasta je?
      Da bude moneta za podkusurivanje AV AVa i onog ,,maratonca,,Foresta Gampa?

  1. Za Vas je to možda samo šetnja i način da počnete političku kariujeru ili biznis ?! Za Srbe u Kosovskoj Mitrovici ili, šire, na Kosovu i Metohiji, to je pitanje života ili smrti. Naravno Vama je to veoma teško da shvatite jer su u pitanju tudji životi, koji vas se ne tiču.

    1. Kako je to pitanje zivota i smrti, ne razumem? Pa ti Srbi su tamo bili zivi i pre Vucica, a bice zivi i posle Vucica i nadam se jos milion godina. Sta ce se desiti ako Vucic padne? Da li bi oni trebali da izvrse kolektivno samoubistvo jer bez njega nema ni zivota? E moji Srbi, pa da li je moguce da ima vas koji jos iz praistorije nisu izasli? Ne dramatizujte bas svaku stvar. Kako taj manir ne napusti radikale ni posle trideset godina? Na sve gledaju kao da im je poslednje u zivotu i da je pitanje zivota i smrti. Za rat u Hrvatskoj pitanje zivota i smrti, za rat u Bosni ako ne ratujemo tamo izgubicemo citavu Srbiju, Za 50% na izborima pitanje zivota i smrti, za svaku situaciju na Kosovu pitanje zivota i smrti. Pa kad nece biti? Sto je najtuznije ni jedan od tih ciljeva niste ostvarili osim tih 50% (na zalost) pa nema smrti, zivi se i dalje u ovoj jadnoj zemlji koju siluje ko kako stigne i ovi izvana i ovi iznutra.

      1. Ne znam ko na svaku situaciju gleda kao „da im je poslednje u životu“? Vučića treba smeniti ali, tu smenu može da obavi samo narod i samo na izborima. Sve ostalo je obična hajdučija, koja će inicirati drugu hajdučiju, i tako unedogled. Da li mislite da će vlast pasti organizovanjem ovakvih skupova u „srtaklarskoj radnji“, a ja stanje u Kosovskoj Mitrovici i, uopšte, na Kosovu i Metohiji, mogu da opišem samo takvim poredjenjem. Zašto je potrebno organizovati miting, a danas čujem i kontramiting, baš u Kosovskoj Mitrovici? Zašto nije takav miting organizovan u Prizrenu ili Peći?! Siguran sam da bi Albanci bili oduševljeni tom idejom? Nemojte prizemnu borbu za vlast, i onaj „kolač“ koji dolazi sa njom, prikazivati nečim što nije.

    2. Primetila sam da se botovi uvek potpisuju sa punim imenom i prezimenom, ne bi li ih gazda još više pohvalio. Kneževiću, hajde lepo se vrati tamo pa štiti narod. Ne, ti si zbrisao odande pa držiš slovo odavde…. More…. Kukavice. Bravo za Jakšića, bravo za hrabrost.

      1. Gospodjo, nemam gazdu. To nije ni Vučić ali, ni oni koji mi mašu dolarima i švedskim standardom, samo treba da pljunem po sebi, samo da pristanem da dobrovoljno nestanem ili, da budem neko drugi odnosno NIKO. Takodje me ne interesuje ko je Vaš gazda niti zašto odradjujete ovako prljave poslove za njega. Juče sam odgovorio na Vaš primitivni komentar ali, iz nekog razloga nije objavljen?! Na Vašu prizemnu i podlu preporuku da se „vratim tamo“, preporučio bih Vam da Vi odete „TAMO“. Da povedete sa sobom svoje ćerke i sinove i da svetu pokažete da ste jači od „botova“?! Mislim da biste se brzo opametili jer, kod svakog prostaka koji pripada ovom narodu, tudje iskustvo ništa ne znači. Svako mora biti bijen, silovan i maltretiran da bi shvatio da boli. Ja se potpisujem svojim imenom jer, nemam čega da se stidim ali, mnogo volim ove obrazovane „intelEgentne“ i progresivne ljude, koji se kriju ispod tako „lepih“ psedudonima kakvo je ovo „Belladonna“?! Asocira me na one srpske „estradne umetnice“ u Srbiji, koje vole da stave dva „N“ /Jovanna/ ili nekoliko „L“ i „X“?! To deluje tako svetski, i tako nobl, zar ne?

  2. e Odlican tekst,normalno reagovanje na pretnje i zastrasivanja,gde je novinar iz Gracanice Rakocevic,koji pise divne reportaze sa Kosova.

  3. Nego zasta je?
    Da bude moneta za podkusurivanje AV AVa i onog ,,maratonca,,Foresta Gampa?

  4. Napravljeno je tako da bi bili efikasniji pred javnim mnjenjem.Ali sve to deluje beskrupulozno i jadno.

  5. Poštovani Gospodine Jakšiću, i vi ste, kao i velika većina sada opozicionih stranaka u Srbiji, “mrsili m..a” sve vreme svoje vladavine bojeći se da kažete ono što jeste a sve u strahu da ćete izgubiti glasove birača. I, upravo zbog toga ste ih izgubili što vam, naslućujem iz vaše izjave, nije bila lekcija koju ste naučili pa i dalje pokušavate da nekim nemuštim izjavama ulovite “i jare, i pare”. Ako ste krenuli u proteste recite jasno i glasno zbog čega to radite, šta vam je cilj i čime ste nezadovoljni. Ako želite promenu vlasti, recite to da svi čuju i, usput, obrazložite zašto. Ovako, svi gradjani dobijaju osećaj da se vi više bojite i borite za sebe, do onoga za šta bi mi voleli da se vi zauzmete iz petnih žila.

  6. Raduje sto se pojavljuju mladi u Kosovskoj Mitrovici svesni da je zadnji cas da preuzmu sudbinu u svoje ruke.Sto se tice Marka Djurica cudi da vec nije podneo ostavku jer na toj funkciji nije postigao nista sto je vredno paznje.Nema logike kao prvo da neko bude na funkciji na kojoj je Marko Djuric a da mu stalno mesto boravka umesto Kosovske Mitrovice bude Beograd.Podrzavam mladog gospodina jer sam misljenja da mladi i sposobni kao on trebaju da odlucuju o svom buducem zivotu na KiM umesto gospode u Beogradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.