Janjić: Od Lajčakove plate mogle da se naprave škole i bolnice, efekat bi bio veći od njegovog posredovanja u dijalogu

Ostavite komentar


  1. Odradio je on posao za EU 2006 u CG. Ne bi bilo nezavisnog Kosova 2008, da nije bilo referenduma 2006 cija pravila je pisala EU , tako je EU konacno dovrsila SRJ tada SCG za vek vekova , tj konacno se uradilo ono sto je EZ planirala jos 1991.

  2. Znaci da je „sposoban“kad prima tu platu!A da smo mi iole trezveniji i „pametni“onda bi on ostao bez te plate jos odavno,ali mi nismo voljni i pametni da sednemo i sami da se dogovaramo.Svima bi bilo bolje osim Lajcaka,a njih ima podosta.
    Ljudi po Svetu resavaju ogromne probleme za par sati.dana ili nedelje a mi to vucemo za sobom decenijama i istovremeno za toliko i nazadujemo.Izvinite,pa ko je pobednik ili pametniji?Vekovima smo ziveli jedni pored drugih,a ja sam iz onog vremena kada nismo pitali jedni druge koje su veroispovesti nego smo bili JEDNO.Onda zamislite se dobro koliko je generacija propalo,koliko mladih su izgubili svoje detinjstvo,mladost itd.
    Mi cemo i dalje da „finansiramo“Lajcaka,a sa tim primanjima njemu i nije u interesu da se postigne mir u regionu,jer dok smo mi kakvi jesmo (primitivni) on ce imati sigurno kako radno mesto tako i „adekvatna“primanja.To je Balkan,a mi pripadamo njemu.

Ostavite komentar


Politika

"Prihvatamo odgovornost i ličnom imovinom ako u prvoj godini ne napravimo preokret": Branislav Jovanović, kandidat za gradonačelnika koalicije GG "Niš, naš grad" i Parandilovićevog Novog lica Srbije 10

„Prihvatamo odgovornost i ličnom imovinom ako u prvoj godini ne napravimo preokret“: Branislav Jovanović, kandidat za gradonačelnika koalicije GG „Niš, naš grad“ i Parandilovićevog Novog lica Srbije

Prvo što ćemo uraditi su racionalizacija, reorganizacija i rigorozna štednja u Gradu, gradskim opštinama i javnim preduzećima. Centralizovaćemo javne nabavke koje su leglo korupcije. Dupliraćemo budžet za kapitalne investicije u gradu, kaže Branislav Jovanović, nosilac liste "Niš, naš grad- Branislav Jovanović- Novo lice Srbije- Miloš Parandilović", odgovarajući na pitanje koje će ključne ili prve stvari u gradu promeniti nakon izbora 2. juna ukoliko budu u prilici.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.