Poslanica Dveri: Protest ispred Pinka 6. aprila zbog nezadovoljstva izveštavanjem

Ostavite komentar


  1. Ajde, niste zadovoljni. Hteli bi da sve televizije pricaju samo o vama i o vasem ludaku, fasisti. E, pa i ogromna vecina nas nije zadovoljna sa izvestavanjem TV N1, lista „Danas“, pa ne idemo da ih uznemiravamo. Dosadili ste vise. Vi, iz partije „Dveri“, kada bi samostalno izasli na izbore, nebi presli cenzus. A, ovako svi u gomili, dobili bi oko 9%, mada je i to pod znakom pitanja.

  2. Ja ne placam Pink i to nije moj javni servis.
    Ne smatram da treba da ima nacionalnu frekvenciju. To je to. Zalite se sto je Pink pink i to se zalite Pinku? Haha….Ha.

    1. Skoro bi se složio sa Vama, ali to bi značilo da svima, sem RTS-u ukinu frekvencije, jersu isto kao i pink privatne televizije

      1. Nacionalna frekvencija se dodeljuje na osnovu kriterijuma korisnosti za NACIJU valjda.
        Postoji gomila privatnih i lokalnih TV i istrazivackih medija koji NEMAJU nacionalnu frekvenciju ni finansijsku pomoc drzave, a bave se izuzetno drustveno korisnim novinarstvom, poput istrazivanja korupcije.
        Frekvencija moze i da se dodeli iskljucivo filmskim, naucno istorijskim TV kanalima, kanalima sa celodnevnim decijim programom, kao sto je dodeljena Hepiju valjda po tom osnovu… S obzirom da Hepi emituje sadrzaje koji nisu deciji i ne postuje uslove na osnovu kojih je FORMALNO nagradjen nacionalnom frekvencijom, to je i osnova za gubitak licence.

      2. Mislim da tv pink kvari omladinu sa farmama, zadrugama i uopste rijalitijima.Daje primer kako ne treba uciti i raditi vec se baviti estradom i devojkama su promer neke sponzoruse belosvetske i nase.Ako tako budu ziveli,sve ce propasti.To je lazni moral,podkultura,subkultura i kako god ali sve lose.

        1. Srpska omladina ne gleda Pink, nego zavrsava nemacki jezik i odlazi odavde. Oni koji ostaju uglavnom imaju kablovsku TV.
          RTS se gleda po defaultu, i to je druga prica.
          Pink jeste bio gledan od osnivanja i za vreme JUL i u ranim decenijama 2000. zato sto je to bilo DRUGO vreme.

  3. Stvarno nema potrebe da se, ovako nepismeni, mučite i izjašnjavate o svojim TV preferencijama. Na osnovu broja gramatičkih grešaka u vaše dve rečenice odmah je jasno da gledate samo PINK (i možda HAPPY). Nego, vidim da ste bliski vlastima – znate li možda ko je vlasnik tog kanala. Ž. Mitrović ili…?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.