Janković: Govoriću sa žardinjere ako treba

* Nakon govora, učesnici protesta prošetaće medijskom trasom * Dolazi i Vuk Jeremić, a građanima će se obratiti i Srbijanka Turajlić i Sergej Trifunović
Pokret slobodnih građana 20. oktobra posle skupa na Trgu republike predaje svoje zahteve RTS-u

Ostavite komentar


  1. Svi volimo Beeograd, ne treba da zaboravi Janković, i mi koji ga ne podržavamo. Kako nas je više, treba da nas poštuje. Njegovo je pravo da učestvuje na izborima, a naše da biramo. I ne sme da se ljuti kad izgubi. To je demokratija.

  2. 6. oktobra je skup organizovao Pokret slobodnih građana Saše Jankovića. Ostale opozicione stranke i udruženja građana su ga podržali. Oni sutr nastavljuaju borbu za fer izbore koji će omogućiti građanima da vrate institucije u svoje ruke. Ova vlast nam je otela institucije da bi bespomučno krala. Nevidjena pljačka je se desila douzimanjem zemljišta za Beograd na vodi. Pogledajte nam bolnice, škole, zakrčeni grad, lažne fontane. Svi koji vole Beograd sutra su na Trgu republike u 19,00

  3. Vise je dosadio svetu sa pricamo o nepravdi, ugnjetavanju i korupciji. Sreca pa je jesen, inace bi i ptice zapamtile njegov monolog.

  4. Ja razumem da je razlika nekih 1-2% u glasovima, ali kada jedna osvoji preko 50% a vi 5% kako onda imate obraza da se bunite, kada je očigledno da nemate podršku.

  5. Politicar u pokusaju propali zastitnik gradjana Srbije Sasa Jankovic dosadio je kako se kaze i Bogu i narodu sa pricamo o nepravdi, ugnjetavanju i korupciji. Sva je sreca pa je jesen, inace bi i ptice na grani zapamtile njegov monolog, koji nema nikakav program, a trazi podrsku gradjkana Beograda.

  6. Evo sta PSG jedino ume da radi..setaju ulicama,protestuju i naravno pljuju po Vucicu i ,,pisaju na njjegovom grobu",jadniji ne mogu biti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.