Janković: Kosovo ponovo postalo ključna tema

Ostavite komentar


  1. Šta je strategija razvoja Srbije?
    Da li je to poljoprivreda i stočarstvo i elektroprivreda? Kakav Vam je plan za sprovodjenje strategije? Na ta pitanja treba g-Janković da odgovori. A što se tiče KiM, tu su stvari potpuno jasne. KiM su u sastavu Srbije i po Ustavu i po rezoluciji 1244.Umesto da iskoristimo svoj položa da razvijamo svoje društvo, da uredjujemo zakone iz privrede i pravosudja da osmislimo državnu strategiju i sprovedemo dugoročnu strategiju privrednog razvoja društva za bolji standard gradjana. Mi suprotno tome raspredamo o KiM ko da je 1389. Da li iko od ekonomista može da izračuna koliko bi nas koštalo izdržavanje 1,500.000.hiljada albanaca sa KiM??? Trenutno je KiM oteto od strane NATO alijanse radi sprovodjenja doktrine NATO u E. U. NATO je sebi obezbedio državu, protektorat u Evropi. I NATO će izaći sa KiM za jedno 200-300 godina, zato mi ne treba više da brinemo o rešenju pitanja KiM, jer ono je već rešeno. Naše je da započnemo sa strateškim razvojem društva i da jurišamo napred za razvojem privrednih uslova i tako sprečimo demografsku pošast pred kojom se nalazimo. To je suština, a sve ostalo je jalova politička demagogija.

  2. Nisam siguran da je Džankoviku posve jasno da je Kosova najskuplja albanska reć?

    1. Sasvim sam siguran da nemas pojma da rec Kosovo potice iz srpskog jezika sto dovoljno govori o dosta stvari., kako o Kosovu, albanskoj okupaciji ali i o ovakvima kao ti.

  3. Овде једино има смисла оно о Вучићевој демагогији. Остало, Саша, батали политику. Твој однос према Косову показује јасан ниво залуталости.

    1. Милоше, ја се често питам како ико, али заиста ико, може да гласа за Вучића. Е, онда видим неки овакав низ „опзиционих“ бисера и … па, скоро да почнем да разумевам људе. Није да ми је од тога лакше.

      ПС. Са оваквим „опозиционарима“ овај ће владати до краја, свог или нашег. Тако да би му најпаметније било да лично почне да их финансира, ако то већ не ради.

  4. Mucni su ovi intervjui. Na jednom nivou nema razlike izmedju onoga sto radi i misli iedan Jankovic od jednog Vucica. Pakovanje i fraze na stranu, ideje su im iste. Ono najvaznije, a sto im je zajednicko u toj ‘odbrani demokratije od sopstvenog naroda’ jeste upravo panicno izbegavanje onog najdemokratskijeg mehanizma ikada izmisljenog: REFERENDUM !!!

  5. Ne poderzavam vucica ali ako otvorimo oci kako stanje stoji i kako ce da bude za 20g kosovo i albania imace 10 miliona serbija 4 miliona i sta cemo im njima sa toliko od mene.

    1. Morao bi ipak da savladas srpski jezik, gramatiku i pravopis ako mislis da se nekome prodas kao srpski komentator. Inace ispadas smesan i samo se blamiras a blamiras i narod iz kog potices posto ce ljudi misliti da su svi ovakvi kao ti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.