Janković: Nema stabilnosti bez demokratije

Ostavite komentar


    1. Kostunicin salonski nacionalista iz kruga dvojke koji je uvek bio sustinski protiv Evrope i svega naprednog. Pametnome dosta.

      1. Za one koji se ne sećaju:Vladeta Janković je onaj baja koji je u lice izrekao Šešelju da je jedna beščasna budala i pajac,u vreme kada je ovaj bio na vrhuncu moći.Voleo bih da se danas pojavi osoba sa dovoljno integriteta koja bi Šešeljevom nasledniku umela na sličan način da začepi gubicu…

  1. Realno, najpametniji i najiskusniji covek na srpskoj politickoj sceni. Koja steta sto se bio povukao iz aktivne politike

  2. Profesore pitajte svog Kostunicu kako smo došli do toga da ponovo vladaju okupani radikali i socijalisti, a pitajte ga i za narod, koji sve to anestezirano gleda. Ko je za to odgovoran, pitajte ga, ako ste već Vi zaboravili.

  3. „Kaluđer“ mogao bih da potpišem sve što ste rekli. Da je Đinđić mogao sam da odluči, bila bi LUSTRACIJA za sve Radikale i SPS-ovce koji su zemlju devedesetih zavili u crno! Da se prisetimo: 5. Oktobra 2000. prosečna plata u Srbiji je bila 1.800 dinara! Nije bilo lekova u apotekama, benzina na pumpama, struje u domaćinstvima, prodavnice su bile poluprazne… I ako su već pregurali 5. oktobar, Vučić i Dačić sada jašu ponovo!

  4. Gospode Bože, ovaj čovek se pravi lud i pita, šta nam se kao narodu dogodilo. Dogodilo se sve što je moglo da mu se dogodi i to ono najružnije. Narod je malaksao kroz silne proteste, bombardovanja, sankcije, atentate, a danas je najponiženiji u borbi za koricu hleba. Možda je jedino gori period bio 1914 – 1918.

  5. SEBIJA KAO LJUDSKO TELO,BOLOVALA JE OD „5 OKTOBARSKOG KANCERA“ DO 2014. GAZDA KOJI ULOŽI 100 MILIONA PRVO ŠTO JE TRAŽIO OD „DEMOKRATSKIH „ZLIKOVACA ,JE UNIŠTENJE SRPSKE VOJSKE ŠTO SU SVOJSKI I SA SRCEM ODRADILI. DA SVEDEM NA KRATKO REČENO ,BILI STE MAJSTORE ,“27 MART“ U 5 OKTOBRU 2000. POŠTO SAM UČESTVOVAO U TOJ PODMUKLOJ SABOTAŽI SRBIJE,DANAS SEBE VIDIM KAO MAGARČINU KOJU KOJU VODAHU AMERI I ENGLEZI NA DUGAČKOM POVODCU. SAMO TREBA DA ZNAŠ DA SLUČAJNO NEBI 4 OKTOBRA,(BIO JE VEĆ KRAJ,NADANJIMA DA ĆE SLOBA DA POPUSTI) IGROM SLUČAJA ĆE SE DOGODITI 5 OKTOBAR. 4 OKTOBRA NA STUDENTSKOM TRGU BILO JE SAMO 20 TAK LJUDI,A KOLUBARA SAMO 127 „ŠTRAJKAČA“. BILI STE DEO PRLJAVE IGRE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.