Janković okuplja opoziciju danas na Trgu republike

Svoje pristalice na skup PSG nisu pozvali samo Nova stranka, DSS, LDP i Dveri

Ostavite komentar


  1. E pa kakva Vam je ova vest,takav ce vam biti i odziv…!!! Kamo vam vreme odrzavanja skupa…??? Palamudzije….!!! I dajte malo opet izloge,dojadili mi putevi u Danasu,putevi na RTS-u…

  2. Molio bih redakciju Danasa da dezurnim SNS botovima da malo vise informacija kako bi mogli da komentarisu. Cini se da su malo zbunjeni da je danas 6 oktobar i da ce opozicija imati protest na Trgu Republike te su im komentari vrlo kratki i bez smisla.

  3. A lepo ste se pemili za slikanje…….al kad treba da padne neki dogovor, tri petla na jednom bunjistu ne ide, poklase se

  4. Ali realno, po ovakvom vremenu? Pa da su pre 20 dana pogledali prognozu, mogli su da promene za juče. To nije sprdnja, realno je vreme kad se izlazilo na ulicu i po snegu i po kiši prošlo…

  5. O kakvoj vi demokratiji pricate, meni je demokrata preko glave. 17 godina su vladali Srbijom i sta su joj doneli? Privatizaciju i rasprodaju drzavne imovine! Gubitak radnih mesta, povecan broj nezaposlenih, deficit budzeta, pozajmice… Da vi radite na demokratiji u izvornom smislu te reci, pa ajde, nego tu svako gleda da se docepa fotelja i funkcija, a sta je sa gradjanima Srbije?

  6. Odlično! Konačno zajednički nastup opozicije i dobar nagoveštaj da bi na ovim izborima mogli nešto zajedničkim snagama da uradimo. Po broju komentara SNS botova jasno je da im ovakva stvar očigledno predstavlja pretnju, što znači da smo na pravom putu. A što se tiče vremena, pa odavno znamo da ne mogu nam ništa ni oluja niti kiša. U nove pobede, gotov je!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.