Janković: Opasna izjava o razgraničenju

Ostavite komentar


  1. Mom poznanku Albancu ova vlaslt je prodala 80 hektara obradivog zemnljišta u blizini Zrenjanina, pardon „Petrovgrada“ po nazivu hajduka i Haramabaše. Samo da izgovore krupne reči, to uvek vole budale. Nekada davno u jednom selu izrastao visoko jedan mladić. A kako je selo bilo siromašno to se ne pamti da se ikada ranije dogodilo. Pa su seljani a dobri domaćini govorili: „Budale se lako uzvise:“ A kada se još takav popne na konja svašta bi govorio misleći da je to pametno, dok su mu se pametni smejali, a budale divile.

  2. Sta su se ovi botovi i naprednjacki stakori nasli u
    prici i uvredili pa milosu kosovcu lupaju minuse.
    Nedaj se milose da te ova bagra na vlast pravi ludim ko vecinu
    sto pravi.

  3. ne kapiram u cemu je problem jankovcu… ako napravmio granicu dole da nema mase nezadovolnih albanaca, siguran sam da cemo na duge stae biti srecniji i mi i oni mnogo vise nego sada, i nece biti vise ni razloga za prepucavanja i svadju… a onda ce valjda i ti sto zive rastrkani po srbiji biti zadovoljniji jer nece vise biti generacija koje ce iz dna duse mrzeti albance, posto nece svaki dan u novinama biti kako su oni napali, a kfor branio, kako su srusili neku kucu itd itd… ovaj jankovic je takav demagog strasno… ovo je ko kada merkel ubedjuje nemce da je totalno cool da prime preko milion ekonomskih izbeglica iz pakistana irana i slicno… onda posle nekog vremena svi skapiraju da su ispali glupi…

    1. Na samom početku tačno ste napisali: „Ne kapiram“. Zaista, ceo Vaš zapis pokazuje da ne razumete ono o čemu pišete. Pročitajte novinski tekst ponovo, držeći prst na čelu.

  4. I vise nego opasna izjava ‘malog Aleka’,ali sta se drugo i moglo ocekivati,od ovog ratnog huskaca i radikalskog dobrovoljca,a sada predsednika Srbije.Njegovo rezonovanje je u pravcu otimanja dela teritorija drugih drzava,po principu razgranicenja,jer eto ne mogu Srbi sa Albancima.Problem je sto se Srbija nece zaustaviti samo na razgranicenju sa Albancima.U igri su i BiH,a i sever Crne Gore,koji naseljavaju Srbi,koji su u poslednje vreme „ugrozeni“!Doslo je vreme da Srbija „unovci“ rezultate ratovanja iz devedesetih.Zato i ne cudi izjava kancelariskog direktora Djurica…da ce Srbija biti na dobitku!

  5. Šta su onda granični prelazi ili administrtivna granica, koju ste vi Jeremiću odobrili, ako nije razgraničenje. A da ne spominjem Trepču, Telakom, i sva dobra na Kosovu koja su iskjučivo u rukama albanaca.

  6. Setite se kako smo prosli sa Krajinom kad smo odbili plan Z4?!?! Treba prihvatiti razgranicenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.