Janković: Strah izgoniti izborima

Ostavite komentar


  1. Svaka cast Jankovicu. Kulturno, ostroumno, sve tacno. Imate glasove moje porodice.

  2. u ZEMLJI gde se čelnica AGENCIJE ZA BORBU PROTIVKORUPCIJE NALAZILA Ceo mandat NA NEDOZVOLJEN NAČIN,,POSTAVLJENA, I ,,IZABRANA,, s tog i takvog,,statusa,NA FUNCIJU JEDNOG OD ,,USTAVNIH,,SUDIJA,od Jedne Posebito,,Zaslužne,Ličnosti za sve,,nesrećno sklopljene okolnosti,KO zdrave pameti,Može i sme da se NEZGADI Na ovakav,,SISTEM, ,,spasavanja,,nacije,,.Pokojnoj Verici Barać ovakvi IZBIRAČI,skratili su ,,samo,,Život svojim ,,delanjem, a nastavili su istim napreDno usvojenim ,,tempom, i s g,đom Milenković.Zato se sada napreDNO organizovana kohorta OSTRVILA NA SAŠU JANKOVIĆA ,G.Šabića SVI Zaista Neosrašćeni i i nekonfabulički zaraženi stanovnici Srbije,Znali su da će ovai,,izbori,, biti NAJPRLJAVIJI DOSADA ,Osim pretnji, bezakonja, ,,alata Za,,ubeđivanje,,,I,, ,,spontano okupljenih,,, manifestanata,koje,,SREĆOM,,Plaćaju SVI PORESKI OBVEZNICI,, NIŠTA drugo I NEUMEJU niti znaju niti hoće DA,,RADE, ,To IM Je JEDINA I NEPROMENJENA KOŽA iz prošlog,,slavnog,OBELEŽJA,SAMO,,MALČICE,Fantomizirana, Da Se,,VLASI, tek,,ROĐENI, za,,glasanje, nedosete,I NERASPITAJU SE ZA,,MUNULI IM ,,RAD,,od kada se Bave jedinim,,ZANATOM,, koji su jedino ,PREDOBRO,,Izučili,,SVIH GODINA,,NIČIM IZAZVANOG RATA,,. 12 MARTA 2003 ZAPOČEO JE SUNOVRAT SRBIJE , Egzekucijom dr Zorana Đinđića, NA ČIJOJ SE SE SUDBINI ,,VOJVODA,, I ,,LIDER ,, NESKRIVENO,,OBRADOVALI.U SRAMNOJ ISTORIJI SRBIJE OSTAĆE ZAPISANO,,AKO NEGDE VIDITE ZORANA ĐINĐIĆA,PORUČITE MU DA JE I TITO PRED SMRT,IMAO PROBLEME S NOGOM,.ONA NAJVEĆA I NAJSTRUČNIJA DIJASPORA SVETA, DOKAZ JE O KAKVIM,,SPASIOCIMA,SE OVDE RADI,..TAČKA.

  3. Sasa, samo napred! Nadam se da cete nam biti predsednik. Ako ovoga puta i ne bude tako, ne odustajte, ljudi poput vas su uslov opstanka ove zemlje. Vec i cinjenica da vas imamo za kandidata je svetlo na kraju tunela. Mi, vasi glasaci, ulazimo u kampanju sa vama i agitujemo u svom okruzenju za glasove vama. Pa, srecno nam bilo!

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste 10

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će se sutra, iako nije Vidovdan, sve videti - ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.