Janković: Vučić plaši Srbiju ratom

Ostavite komentar


  1. Plasi narod ratom? ne razumem, covek trci na sve moguce strane samo da sto bolje resi pitanje Kosova… i za razliku od svih drugih trudi se i radi na po tom pitanju.

  2. Hahahah, ni blizu toga ahhaha samo kad ti znas sta i kako 🙂 Ljudi moji pa zar se ne vidi da je Vucic jedina osoba koja stvarno pokusava pozitivno resiti ovo. Niko se nikada nije toliko iscimao po ovom pitanju.

  3. Neka Jankovic prestane da vređa našu inteligenciju i da ne uzima narod u svoja usta jer on nikakav narod neće predstavljati.

  4. Jankovic zeli da bude predsednik sa nekih 1% podrske? Pa ne ide to tako.

    1. Darko:Želje su jedno a mogućnost drugo. Sa 1% podrške građana ne može se biti ni predsednik MZ, a kamo li države.

  5. Kod nasih politicara su cesto prisutne razne manipulacije pa i manipulacije raznim vrstama strahova.Vucic nije izuzetak pa mu je na temu Kosova razvijen citav arsenal manipulacija.Strah je obavezna tema za manipulaciju.Siptari su dugo koristili strah Evrope od haosa pa su izgleda naucili i Vucica da koristi takve manipulacije.Vucic nije tako direktan kao Siptari ali kroz pricu o stabilnosti manipulise strahom mnogih.

  6. Xaxaxaxaxa koji narod ovaj zastupa ??? Mozda onih 3% sto im je obecao funkcije ako nikad dodju na vlast…

    1. Коме(н)дија сте ви ботови! Зар не схватате да сте будале које су прочитане!!!! И зашто више не престанете са вашим идиотским коментарима? Мада, и нису толико идиотски колико су неписмени где се и види ко подржава ове „идиоте“ (по вашем преЦеднику, сви су идиоти који не мисле као он), мада сте то ви, само вам он то није рекао а ваш мозак то не схвата!

  7. Zamisljam kako bi bilo da ne daj boze ovaj bude predsednik…sedi kod kuce kuca tvitove i broji pare a narod ko j… prosto nemogu da ga zamislim da se trudi i zalaze za zemlju i narod,da ide na sastanke svaki dan sa raznim svetskim zvanicnicima da dovodi investitore da dolazi na posao u 7 ujutru..prosto ne vidi se to u njegovom pogledu, pre neka podmuklost i prevara zarad licnog interesa…

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.