Janković: Vučiću odgovaraćeš za Savamalu

Skup predsedničkog kandidata Saše Jankovića

Ostavite komentar


  1. Izjava SNS družine je pokazatelj da su izgubili kompas i da su u strahu za svoju sudbinu. Neverovatno je da je iko prevazišao Miloševićevu propagandnu mašineriju. Bez obzira na ovakve patetične izjave Vučić će ostati upamćen kao najomraženija osoba sa ovih prostora.

  2. Od S.Milosevica pa do danas iz subjektivnih, unutrasnjih razloga zahvaljujuci nasim vlastima zivimo skromno i na ivici egzistencije. Iako krajnje nezadovoljni jos bi to i moglo da se proguta ali ovako bezakonje, ignorantski odnos prema obicnom stanovnistvu vredja i ponizava zdravu pamet.Sve me podseca na 90-e, kao da opet zivimo u izvrnutom ovledalu. Vidimo i prozivljavamo stvarnost, a preko medija nas vlast ubedjuje da ne verujemo sami sebi i svojim osecajima jer stvarnost je takva kakvu je oni predstavljaju. Da li cemo doziveti dan kada ce vlast postovati institucije sistema. Ne smemo odustati kao narod od takve ideje jer cemo samo tako opstati.

  3. Dakle, svaki put kada SNS da saopštenje za javnost, pokazuje gradjanima koliko je neobrazovana, nevaspitana, bahata, nasilna i primitivna.
    Ubedjen sam da su gradjani Srbije to shvatili i da će na izborima za predsednika glasati za drugačiju Srbiju: pristojnu, zasnovanu na pravima, sa zakonima koji važe za sve podjednako, sa predsednikom koji normalno razgovara sa sagovornicima, ne koristi uličarski rečnik, ne dere se, ne vredja i ne okrivljuje konstantno druge za sopstvene promašaje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.