Jankoviću najviše glasova na Vračaru, Vučiću u Barajevu

Nijedan kandidat u glavnom gradu nije odneo više od 50 odsto glasova
Poređenje konačnih izbornih rezultata u Beogradu, gde sleduju redovni izbori 2018.

Ostavite komentar


  1. Ali racunaju se konacni rezultati. Nisu ovo bili lokalni izbori, vec predsednicki.

  2. Videćemo kakva će situacija biti u Bg na izborima, mislim da mnogi koji su glasali za Sašu Jankovića sada ni u ludilu neće glasati za DS ili njega ako se bude kandidovao! Ubedljivu pobedu odnosi SNS!

  3. gospodin jankovic ce oduvati, ispranog ali ne potpuno opranog radikala, na sledecim izborima. i to na svim nivoima. valjda ce i ovim prigradskim i seoskim sredinama jednom da dodje iz donjeg dela u glavu, ili makar iz stomaka u glavu.

  4. Na sajtu RIK-a su objavljeni rezultati po biraćkim mestima, na svakom biračkom mestu se razlikuje broj birača izašlih na izbore od broja biraća koji su glasali….u smislu da je broj birača koji su izasli veći od broja koji je glasao.Kako je to moguće? Udjem,potpišem se na biračkom spisku, uzmem listić i ne ubacim u kutiju…

  5. Eto, opozija je pobedila u inostranstvu, tako da se pobedi ne gleda u zube …

  6. Зашто РИК не приказује све ове резултате на свом сајту, комплетно, прегледно и ефикасно? Уместо тога имају саопштења о седницама, јавним набавкама, документе, законе итд. (Ово питам реторички; одговор је јасан свакоме ко је пратио пренос са седнице РИКа). За разлику од нас, хрватско Државно изборно повјеренство приказује резултате избора одмах по завршетку гласања тако да се кликом може добити одговор на свако замисливо питање: број гласова или проценат, на основу колико пребројаних гласова до тог тренутка, по градовима, жупанијама, изборним јединицама и бирачким местима! Ко не верује може овде да пронађе резултат са сваког бирачког места у Хрватској последњим парламентарним изборима: http://www.izbori.hr/214zas/rezult/1/nrezultati.html

  7. Po dijaspori, koja nije ucenjena, potkupljena i nije pod medijskim mrakom, se vidi o kolikoj izbornoj prevari se ovde radi.

  8. Sta pokazuje ova analiza. Vucic osvojio glasove na Kosovu (neistina, tamo je pokrao glasove). Dijaspora glasala protiv Vucica tamo lazov ne moze da kontrolise novinare i medije. U Srbiji na zalost vecina neobrazovanog i neinformisanog stanovnistva glasala za Vucica . Prevarant , lazljivac i kukavica Vucic je sigurno kradjom sebi namako procente tako da ne bude drugog kruga, jer se on strahovito plasi gubitka vlasti, sve je nezakonite radnje preduzeo da do drugog kruga ne dodje. To dokazuje da je slabic i kukavica. Zato danas imamo nezadovoljne gradnjane na ulicama sirom Srbije na PROTESTE PROTIV DIKTATURE, diktature jednog kukavice, lopova, demagoga i lazova Vucica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.