Jedan od pet miliona: Ministre Lončar, u kom paralelnom univerzumu Vi živite?!

Ostavite komentar


  1. Bravo…za vas treba glasati..i odstraniti ove ulizice i lopove sto vladaju decenijama….napred omladino.

  2. Socijalni inženjering (dokle ljudi mogu da istrpe nelogičnosti u strahu) u punom naletu!

  3. NESPREMNOST Srbije da blagovremeno prepozna smrtonosni virus iako je visoko rukovodstvo (Vučić), bilo odlično informisano od svojih čelično-baka rnih prijatelja da virus hara u Vuhanu, znači da imamo nesposobnog predse dnika koji nije shvatio činjenicu da se radi o neobično virulentnom virusu, te da u naše vreme širenje bolesti nije sporovozno kao u srednjem veku, več izuzetno brzo zahvaljujući vazdušnom saobraćaju, i da nasuprot tim opasn im previdima još i svojoj naciji istu opasnost predstavlja u blagom, neozbiljn om obliku!!!* Time se Vučić pridružio svetskim i evropskim liderima koji su pokazali nezavidnu nebrigu za zdravlje nacije te kasnije to nadoknađivao histeričnim ponašanjem u nabavljanju potrebne opreme i higijenskim sreds tvima uz prateće udruženo vikanje na svoje građane zajedno sa svojim „fiku som“ i donošenjem potrebnih mera a sve to „za korak“ kasnije od toka pande mije!!!* Dok je merama policijskog časa na neadekvatan način navodno čuv ao zdravlje penzionera, uz plačne molbe koliko mu je do njih stalo, dotle je njegov ministar Vulin na najefikasniji način čuvao Domove za stara lica a dotični rukovodioci pravili katastrofalne greške te je virus nesmetano ulaz io u Domove i kosio stare i bespomoćne!!!* Iste greške su činili direktori bol nica u čija je odeljenja virus igrao svoj smrtonosni ples!!!* Istu nesposobnost Vučić je pokazao i očiglednom namenskom nebrigom za radnike fabrika na jugu Srbije, čiji su radnici javno tražili da ih vlasnici tih fabrika snabdeju zaš titnom opremom, Vučić je na to ostao gluv i slep, valjda su mu se zamerili stalnim protestima protiv kapitalista „Jure“!!!*

  4. Nikako ne mogu da vas ukapiram 1 od .0000005
    procenata.
    Pa Vi bas umisljate da ste kao nesto važni.Mozda u tom vasem kokosinjcu ili ti Điki-Đilas kotilistu gde vam broj od jednog levaka za tili čas naraste do Google broja.
    Vi ste bitni za ovo društvo koliko i lanjski sneg.
    Urazumite se vec jednom.
    Srdacan poz.
    Miodrag Sreten Spaić Scottsdale Arizona USA

  5. Dokle više da lažete narod i pravite sebi reklame. Medicinski radnici su bili vrlo dobro snabdeveni sa svim zaštitnim sredstvima. Nemojte više da skupljate poene na lažima iz korone. A vas gazda Đilas nije ni prstom mrdnuo da pomogne narodu za vreme korone. Sram vas bilo.

    1. Matori,kad ce plata,lepo pises,valjda ce neko primetiti,ja da sam av dao bi ti i avansno

Ostavite komentar


Politika

Gervala: Srbija je pretnja Zapadnom Balkanu 10

Gervala: Srbija je pretnja Zapadnom Balkanu

Ministarka spoljnih poslova i dijaspore Kosova Donika Gervala ocenila je danas da je Srbija postala pretnja regionu Zapadnog Balkana i da bi zapadne demokratije trebalo da promene svoje strategije u odnosu na Beograd, javlja RTK.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.