Jedan od pet miliona najavio doček predsednika Srbije večeras ispred zgrade RTS-a

Ostavite komentar


  1. Dodjite,dodjite…pa i mi vas nešto da priupitamo,kam ste već tako odlučili.Dosta je bilo više vaše diktature i nasilja.

    1. Ko to mi Ljubiša. Pričaš o diktaturi i nasilju protestanata nesretniče, a pretiš nasiljem. Pa diktator Vučić priželjkuje sukobe iz sveg srca (bez obzira na žrtve) kako bi se posle o tome naširoko i nadugačko raspravljalo. U njegovim medijima bi za nasilje naravno bili optuženi protestanti, a krađe, korupcije, Kosovo… sva bi ta pitanja postala drugorazredna. Ne igrajte se vatrom i ljudskim sudbinama Ljubiša i istomišljenici Prestaće kad- tad ovo jednoumlje i šta ćete posle toga raditi sa sobom.

      1. Navedi mi tačno u kom delu sam spomenuo nasilje?Samo,da i mi vas nešto pitamo,na primer,ko vas plaća,da li ste vi sa 5% većina ili manjina i slično…

        1. Ljubiša pretiš gradjanima Srbije koji žele da se istina čuje i na vašoj FEKALNOJ TV RTS koju ovaj opljačkan i pokrade narod plaća.

      2. Kažeš,“Vučić priželjkuje nasilje“…pa,da li vas on organizuje da dodjete večeras?Navedi mi tačno gde sam pretio nasiljem?Vi ste spremni za nasilje krećete od sebe šta bi vi radili…dakle,treba i vas priupitati ko vas plaća da izazivate ljude…zašto ne idete da mitingujete ispred opštine Stari Grad…i slično.

        1. E moj Ljubiša, najteže je budali dokazati da je budala. Dok je takvih kao što si ti do tada ćemo svi biti samo ovce za šišanje a ovaj tvoj će harati Srbijom.

          1. Ma pustite ga, najobičniki provokator, treba preći sa filozofskim mirom preko negovih/njihovih upadica.Oni postoje samo onoliko koliko im mi značaja pridajemo.Ignorisanje ih najviše nervira.

          2. Vidim,tvoji nisu harali,nego pustošili kao skakavci.Pa,vi ste u ogromnoj,ogromnoj manjini,pa još šetate da vas posle šišaju,e…sad vidi ko su ovčice…

        2. Ljubiša, evo pitaj mene šta hoćeš. Majka sam troje dece i nemam člansku kartu ni jedne političke partije. Imam čist obraz i zdrav mozak. Jedna sam od 5 miliona koji neće da žive u totalitarnom režimu i koja voli svoj grad i svoju zemlju.

          1. Jedno pitanje,a kojih 5 miliona?Ima majki koje imaju kao ti troje,a neke i više dece,pa drugačije misle od tebe,i šta ćemo sad?

  2. Nije u redu tako ad -hoc postavljati predsedniku nezgodna pitanja. Prvo pošaljite pitanja predsednikovom timu da precrtaju neadekvatna i da napišu odgovore na adekvatna pitanja pa tek onda može predsednik da odgovara na ista. Morate vi još puno da učite od RTS-a.

  3. EKSKLUZIVA: Olivera Jovicevic veceras gost u emisiji Upitnik na RTS-u, voditelj Aleksandar Vucic.

      1. ON je tebi sendvicarko predsednik, nama nije, odnosno meni. Prijatno.

      2. Saška koji narod??
        Narod Srbije je na ulicama gradova protiv ovog LAŽOVA i lopova koji uništi Srbiju i predade Kosovo.
        To je narod Srbije a ne vi sendvičari i prodane duše za sitne pare.

    1. Pukli ste, kako god da „okreneš“. Ostaje vam samo primitivizam i nevaspitanje, a toga imate neograničeno .

  4. Bas ste jadni koliko vas ima a ponasate kao da ste neki vazan faktor u drzavi. Nece vas narod, dzabe vam!

    1. Pa Veco, valjda su i oni deo nekakvog naroda, koji placa poreze i ostale dazbine, a rekla bih i tvoje botovanje.

    2. U pravu si jadna veco BOTE sendvičarko neće više narod Srbije vas lopove i lažove da gleda zato BOJKOT LAŽNIH IZBORA I SLOBODA ZA SRBIJU.

  5. Ni mestO, ni vreme za postavljanje pitanja Vučiću. Za to postoji način, ali ga opozicija očigledno ne zna i ne poštuje !

    1. O, Vule. Zašto nije vreme? Da li to AV ima važnije posla od polaganja računa građanima Srbije? Šta je to što građani Srbije ne smeju da znaju? Da li iko ima priliku da nešto pita AV? Kada god se najavi neki intervju sa pomenutim zna se da će to biti višesatni monolog sa hvalisanjem da ako nema njega propade Srbija. Da li ijedan novinar ili „novinar“ ima hrabrosti da ga pita npr. zašto su građani Srbije, prema podacima Eurostat-a, najsiromašniji u Evropi a njega je sramota „kako nam dobro ide“? Zašto, prema podacima UNICEF-a, 400.000 dece živi u siromaštvu a oko 200.000 je na granici siromaštva? A po njegovim rečima nikada bolje se nije živelo u Srbiji. Šta bi sa Mercedesovim autobusima iz Ikarbusa? Šta bi sa 24 sporne privatizacije? Da li očekivati od jednog Sarape, Marića, Olivere Jovićević, Nenada LJ. Stefanovića, Dragana J. Vučićevića i ostalih režimskih novinarskih gromada da neko takvo pitanje postave AV?

      1. Sale,kad si već kod polaganja računa gradjanima,onda kreni od svojih,Bastaća,Djilasa,Jeremića,“Veseljka“…mislim,bliži su ti,pa će ti biti lakše da ih pitaš.

        1. Ljubiša, od 2012. AV je na vlasti. Evo osma godina dođe a on samo kuka na prethodnu vlast. Prethodna vlast mu je ostavila spoljni dug od 12,5 mlrd. $. Prema poslednjim podacima on je uspeo da taj dug poveća za još toliko! Sadašnji dug je blizu 25 mlrd. $. Zašta su utrošene tolike pare? Ili, možda, da o tome pitam batu Andreja? Za sve što se hvali da je izgradio ne košta ni pola od tih para. Samo neka objasni zašto od mojih para gradi onaj njegov sumanuti projekat „Beograd na vodi“? I beogradski vrapci znaju da se to ruglo finansira iz budžeta. Smanjio nam je plate i penzije a onda dao iz budžeta 2 miliona $ fondaciji Klinton. Ako je toliki Džek zašto nije dao svoje pare? I umesto da se pokrije ušima i ćuti on kaže da je dao zato što je pametan! Imaš video na YT. Da ne pominjem vrhunske stručnjake na ministarskim mestima. Pola vlade nema ni dana radnog staža. Isto kao i on. I onda kuka zašto mladi i obrazovani beže iz ove septičke jame. Da sam mlađi i ja bih pobego odavde. Ako je tebi ovde dobro, onda u redu. Verovatno si ti jedan od armije SNS botova koji su formalno zaposleni u javnim preduzećima a osnovni zadatak ti je da po forumima i komentarima veličaš lik i delo AV.

  6. Pre svega ovakva zamisao je jedna velika glupost. Zasto bi iko dao odgovor bahatim ljudima koji vecito blamiraju sebe i prave nerede. Necuveno..

    1. Ja mislim da ste vi najbolji u šetanju i da se toga držite. Komentari su vam bezvezni i nimalo ljudski. Treba da imate poštovanja prema svakom čoveku ženi i detetu, pa i prema predsedniku, koliko god ga ne simpatizovali!

      1. @Jugoslav Ilic Izvinjavam se, a koji je to jezik koji koristite? Rec „simpatizovali“ ne postoji u srpskom jeziku, BOTINO NEPISMENA!

      2. Tačno! još samo da je predsednik „čovek“ a ne to što jeste, i da ovo nije Srbija brale, bilo bi poštovanja ko pod okupacijom.

  7. E tako treba, pa ida uđete unutra u toku emisije. Ne može on sam da priča do mile volje i šta treba i šta ne treba.Prošlo je njegovo foliranje.
    Bravo, bravo, treba ga ometati na svakom koraku i njega i Dačića
    Bravo za Sergeja, Bagro, najbolja reč u novijoj istoriji

    1. Pa naravno da smo besposleni, jer od vas ni jedan posao više ne može da se dobije. Na vašim tenderima, više niko ne učestvije jer je sve namešteno…

      1. Tačno,samo što je korov uvek u manjini u odnosu na travu,pa na kraju bude uništen…e,sad…ko je ovde u manjini i tebi je jasno.

  8. Ovo je stvarno brutalno. Javno prete predsedniku…izlaze u novinama, na televiziji. Hvale se kako će da upropaste predsednika, grad Bepgrad, RTS….
    Ja čitam i ne verujem.

    1. Simo Spasiću, ti li si? Pojavi se i ti molim te sa megafonom, kao juče kad je bio Palmer u Predsedništvu i traži da se konačno otkrije ko je ubio Loru Palmer?

    2. Gaga, da li si zaposlena u nekom javnom preduzeću ili si ovo smislila bez ikakvih pritisaka? Ako je tako, moraš brzo na hitan pregled kod čika doktora jer ti je pozlilo a to je jako, jako opasno!!!

    1. #Ana Zemun##- Kako ti reče, tom „polusvetu“ pripadate vi, jadnici, koji se prodajete za siću i ne mislite ni na svoje pretke, a ni na svoju decu!!!
      Pogledaj bre, na šta liči ovaj grad!!!! Tri godine ga prekopavaju, a takvi kao ti tapšu!! Fujjj

  9. Ne mora RTS da pita imate N1, imate drustvene mreze, ali ni Vi niti bilo ko iz opozicije ne iznosi nikakva pitanja ni programe, vec samo uvrede i pretnje, sramote jedne

  10. To je ono kada dotakneš dno, pa ti ostaje samo nasilje kao izbor…. Ne ide to tako opozicijo draga !

    1. Crni da ti nisi Beli s’ vršku čuku a ovde botuješ zbog opstanka na poslu?

  11. Ideja … ofarbajte ponovo ulazna vrata Rts – a “ pink “ roze bojom, da nam se Aca oseca kao kod svoje privatne televizije a ne na javnom servisu mada “ zuti “ Bujke i gospodja Jovicevic su kao “ lubenice “ spolja zeleni a u unutra “ jarko “ roze boje
    Jeste , znate vec Acu , na vasa pitanja ima svoje odgovore koji nemaju blage veze sa vasim pitanjima a i voli da se svadja sam sa sobom pa umesto pitanja pripremite mu docek i ispracaj “ a la Vesic „

  12. Naš dragi Djilas izgubio kompas.Izbora se plaši ko biljke vaši.Izmišlja diktaturu,i manjak demokratije i u narodu izaziva razne empatije.Vozi skup dzip i priča o socijali,zbog svojih dela zatvora se plaši.Pre bi se ceo betonirao nego neki evro donirao.Iz svoga obora zagovara bojkot svih izbora,jer se poraza i zatvora plaši ko svi lopovi i bogataši !

  13. Nije mi bas blizu, pa da dodjem i ja da pitam predsednika sta me interesuje. Verovatno me ne bi pustili da pridjem, al ja bi napisao na papir, pa obmotao oko cigle, pa mu dobacio. Mislim da svi tako treba, 50 hiljada pitanja, na po jednu ciglu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.