Završen protest 1 od 5 miliona, sledeće subote šetnja do Pinka (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zašto je SNS-ovce počela da hvata panika, tek se okupilo 3 miliona građana!

    1. Da je zaista tri miliona na ulicama i to sirom Srbije, sta je onda problem da se raspisu izbori. Vucic hoce ali izgleda ovi veliki opozicionari beze od toga kao djavo od krsta.. a i lova kaplje sa zapada da po Srbiji prave sav ovaj cirkus.

      1. Taj Luka će iduće godine tvrditi da je bio s nama na protestu. Neka ga, nije lako pogaziti svoje samo poštovanje zbog sendviča i 1500 dinara.

    1. GOTOV JE !!!GOTOV !!!
      GOTOV JE !!!GOTOV !!!
      GOTOV JE !!!GOTOV !!!

      GOTOV JE !!!GOTOV !!!

  2. Ova vlast nije idealna i ja bi rado protestovao protiv njih ali, da izlazim na protest koji organizuju Djilas, Jeremić, Obradović i ostali koji samo hoće da se vrate na vlast neću, pa nisu mi vrane popile mozak.

    1. Lečiću vraćaš one što si doveo 5. oktobra.Protestima naterati vlast da poštuje zakone a menjati vlast na ulici nikada više.

  3. Pre dve godine sam bio na protestima protiv vlasti i tada je postignu to da je Mek Alister u EU izveštaju o Srbiji zabeležio gušenje medija. U izveštaju je traženo da se pored vladavine prava, borbe protiv korupcije i sporazuma sa Prištinom doda i četvrti uslov: sloboda medija. Ti protesti su nešto postigli zato što svi političari iz EU koji se sretnu sa Vučićem ili Brnabić navedu da je uslov za pristu i sloboda medija. S druge strane, ovi današnji protesti neće ništa postići. Razlog je jednostavan, postali su predizborna kampanja, a ljudima u Srbiji je stranačke politike preko glave.

    1. Samo uzivaj u svoj botovski san? Ako se naglo probudis i izadjes iz zamracene umne pecine, nemoj da se uplasis svoje senke?

    2. Ma gospodzo,mnogo je duzi spisak zahteva,kao i reka ljudi..!!.No,gledajte stvari vasim ocima…

  4. Ceda Antic , je govorio ,ali nije bio dobro najavljen. U Toku govora trebalo bi neko da pojasni nekoliko puta, ko je za govornicom.Mnogi su se pitali ko govori. Glumac Lecic , da malo vise osluskuje narod, s kojim se nadvikuje. Kada gradjani vicu auaaaa. On ne prestaje da govori ,tako da se pravi kakofonija i niko ne zna sta je receno. Inace, ovo postaje Leciceva monodrama, pred brojnom publikom, koja je dobrovoljno dosla a karte se ne kupuju jer ih niko ne prodaje. Sta bi zaista sa bracom Trifunovic, da li njihovo ne pojavljivanje ,znaci da je doktor policiije, nasao neki kalauz ,za njih.Pojavio se i drugi kamion sa ozvucenjem, koj inije u koordinaciji s prvim, koji nepotrebno ometan od strane drugog. Preplitali su se zvukovi, razlicitih govornika, pa je sve delovalo pomalo haoticno. Ako je tehnicki moguce, dobro bi bilo da se i sa drugog kamiona ,cuje ono sto se desava na prvom, oni u sredini i na kraju kolone ne znaju sta se desava na celu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.