Jedan od pet miliona u Kragujevcu: Nećemo život u zemlji koju je zarobila dinastija Vučić

Ostavite komentar


  1. Srpske vlasti bi tužbom sudu u Strazbura dokazale da ne prestaju na oduzimanje crkvene imovine u Crnoj Gori

  2. O cemu ovi pricaju, kakva dinastija? Oni bi trebalo da shvate da narod nece da njihovi tajkuni vladaju ovom zemljom kao do 2012. i da zato nikada nece dobiti podrsku ljudi.

    1. Vidis li ti prijatelju sve ove afere, afera za aferom, sad i ova oko irektora infrastrukture zeleznice koji je milione davao suprugu Zorane Mihajlovic.

    2. O čemu pričaš, kakvi tajkuni? Ti bi trebalo da shvatiš da narod neće da tajkunsko-kriminalno-izdajnička braća Vučić vladaju ovom zemljom.

  3. Pucanje po savovima je pocelo, pitanje je samo kada ce elita iz opozicije napraviti katastrofalnu gresku zbog sopstvenih frustracija i bolesne zelje za vlascu!

  4. Pod okupacijom i kad si kolonija kad si sve resurse prodao strancima kad plaćaš reket za svako radno mesto kad ti nvo piše zakone onda ti je Aca srbin samo pijun u toj igri. Teletabisi nikako da shvate da je problem u tome sto je Srbija u kolonijalnom statusu i što jaka peta kolona nekad zvane poturice uz pomoć zapada ovde rade šta god hoće a zaštićeni su ko beli medvedi. Tačno se zna koje petooktobarske lopove a i one posle njih štiti zapad. Zato čekajte da će te svakim danom sa formulom samo srbima poznatom sto više uzimaš kredita ti se više razdužuješ( mali nobela za ekonomiju) budeš dužan 1 mil. Evra više za 6 meseci a tebi padne javni dug jer ti navodno porastao bdp. To što je on porasao na ime te zadužene milijarde teletabisima nije ni bitno.

  5. Lose je to poredjenje, nisu oni nikakva dinastija.
    Oni su vise kao porodica… tipa porodica Korleone, Bonano, Djenoveze, Gambino, Lukeze…

  6. Pa ovi ljudi ko god da dodje na vlast nece im odgovarati. Pogledajte oko sebe malo,kada ste bolje ziveli,i kada ste imali vise izgradjene puteve,skole,zdravstvene ustanove?!

  7. Pre svega narod neće ni lopovsku fabriku loših automobila u kojoj neradnici samo kradu i falširaju. Dosta je narodu 50 godina nakazne fabrike u stilu diktature proletarijata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.