Jelena Maćić: Nemam ništa sa kandidaturom Saše Jankovića

* Cirkus je počeo nakon mog učešća na tribini žena DS u Šapcu
Sagovornica Danasa o tome zašto je meta negativnog pisanja provladinih medija

Ostavite komentar


  1. Kako stbvari stoje,izgleda da je ovde sala izgubila svaki smisao.Vidite,ovde se ne radi o tome sta tabloidi pisu jer oni kao i obicno,pisu samo lazi.Ovde se radi o mnogo ozbiljnijem problema u drustvu.Taj Problem dolazi od osobe koja je na vaznoj funkciji u drzavi a ta ista osoba je u najmanju ruku psihicki poremecena. Ne moze me Niko ubediti da je Vucic psihicki zdrav,to vide i mala deca. Budimo ozbiljni,ovde se radi o veoma opasnim stvarima. Ni jednoj zemlji na svetu nije dobro donelo kada o njoj nesto odlucuje psihopata.Ovo u vezi Jelene se samo nadovezuje. Ta zena po ko zna koji put dozivljava nevidjene stresove upravo zbog takozvanog premijera. Pa ljudi,hajde recite,u kojoj zemlji premijer direktno napada svoje gradjane? Nemojmo biti deca. Stvari se otele kontroli i zbog jedne bolesne osobe iz vrha vlasti,moze doci do katastroficnih posledica. Uozbiljimo se i stanimo zlu na put.

  2. Nije tačno da ne razumeju i ne vole humor, umiru od smeha na Kursađije.

  3. Чудна је то шала кад обећате некоме да ћете га обесити на бандеру.Не бих волео да се са мном тако шале, а ако би дотични оставио писани траг вероватно бих га тужио.

Ostavite komentar


Politika

Aleksić: Opozicija ide na sednicu Kolegijuma parlamenta 10

Aleksić: Opozicija ide na sednicu Kolegijuma parlamenta

Miroslav Aleksić iz Narodnog pokreta Srbije kaže da je iz SNS dobio informaciju o tome da se u hodniku specijalne zatvorske bolnice u Bačvanskoj u Beogradu nalazi oduzeta oprema koja se koristi za proizvodnju marihuane, kao i da je to bilo privremeno i upućeno je u Okružni zatvor.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.