Nemački ministar zdravlja: Nisam razgovarao sa Vučićem onako kako je on to predstavio

Ostavite komentar


  1. „Čitam danas o razgovorima sa njim koje nikada nisam tako vodio. Ne sa njim i ne u toj formi.“ Tim rečima nemački ministar zdravlja Jens Špan (CDU) reagovao je u četvrtak 20.2. na izjavu Aleksandra Vučića s kraja prošle godine.“

    Da li Vi Jens Španu sada španujete da moj preCednik LAŽE! Kako vas nije sramota ! E nećeš majci, bre! Ne dam mog preCednika! Ne dam!
    😉

  2. Mogu da zamislim kako se čovek zaprepastio kada je pročitao tekst.Imam utisak da ga je malo sramota Vučićeve sramote.

  3. Ako neko misli da ovi sa zapada ne znaju ko je zvalavi,jako se varaju. Znaju svi da je zvalavko najveci lazov u istoriji covecanstva. Nesreca je samo sto se pojavio bas u Srbiji.

  4. Ni kada je Vucic to izjavio, naravno da mu nisam poverovala. Uvek se pitam kako ga nije blam kad tako zaobilazi istinu.

  5. Naravno da kulturni i pristojni ljudi tako ne razgovaraju, poput Nemackog ministra zdravlja. Nije covek navikao ni vaspitan da laze i svakodnevno obmanjuje javnost poput ovog tzv predsednika Srbije Aleksandra A.V.-A.V. Vucica, kome je laz osnovna poluga izrazavanja i osovina vladanja. Treba da ti zapadni Vucicevi mentori koji su ga instalirali na mestu tzv predsednika Srbije da imaju posla sa pataloskim lazovom i „prikrivenim“ lopovom ( postoji familijarna ekipa koja i taj posao lopovluka predano obavlja ) i da je konacno doslo vreme da pomognu u njegovom „uklanjanju“ jer je u pitanju i higijenska potreba za takvim necim posto i oni sa zapada su ucestvovali i podrzavali ovakvu licnost sklonu laganju a ko laze taj i krade. Zrelo je jer i dokumentarac „Vladalac“ opisuje i oslikava cinjenicama i dokumentima da je tzv predsednik Aleksandar Vucic pataloski lazov i manipulant najviseg ranga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.