Jeremić: Ako Ćuta i Brnabić nemaju istog trenera – ovde me secite

Predsednik Narodne stranke objasnio zašto misli da je Aleksandar Jovanović čovek koji radi za Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Jeremiću objasni kako te je Vučić podržao za vreme angažmana u UN
    Vi ate deca komunističkih funkcionera i zajedno branite otvaranje arhiva i istrage zločina komunista. A Čuta može da bude vaš ili ne nije bitno jer ste vi svi u dilu. Zato niko ne odgovara. Samo Rade Marković u zatvoru za 80 godina zločina komunističke partije!

  2. Ovo ne priča Jeremić napamet, samo potvrđuje da je i on kroz istu školu prošao i da su apsolutno isti instruktori bili i Jeremiću i Tadiću i Vučiću, pa i tom Ćuti o kome se sada priča. Davno je u Srba poslovica: sjaši Kurta da uzjaše Murta

  3. Iako tu teoriju ne treba iskljuciti, istovremeno treba podsetiti da je Vuk Jeremic dugo bio jurisnik Mladih socijalista, omladine SPS. Napustio ih je posle 2000, da bi ga tek negde oko 2005 Boris Tadic uveo u Demokratsku stranku i promovisao (uz poprilican otpor dela Zutih, recimo oko Pajtica). I bio je glavni zagovornik i promoter koalicije DS – SPS.
    Pa eto on ni u danasnje vreme ne napada Dacica ni SPS bas NIKADA. Bas kao sto ni Dacic NIKADA ne napada Jeremica, nego samo uopsteno opoziciju.
    Zanimljivo, zar ne?

  4. Svako ko iole malo prati Cutin rad i delo proteklih godina ce vam reci da taj covek zasluzuje da mu se poklonimo do zemlje. Kakav Vucicev covek, kakvi bakraci…

  5. djokovicu molim te kandiduj se. ovo prestaje da ima smisla. igraju se sa nasim glavama kao da su u lutkarskom pozoristu. svi oni zive dobro, a gde si ti narode

  6. Sve sto je Vuk Jeremic do sada rekao, bio je u pravu, pa tako sada i za Cutu! Setite se kada je jos ukazivao na to da je Dijana Hrkalovic u vezi sa Belivukovim klanom!

  7. Ovakav komentar je za očekivati. Napokon se našao neko ko uživa podršku a ko ih je sve svrstao u istu vreću jer oni tamo zaista i pripadaju. Na sličan način su uspeli da upropaste beogradske proteste…

  8. Ako je na nekog Vuk Jeremić ostavio utisak ovim nastupom, taj baš ima niske kriterijume! Zbunjeno, nejasno, nekultivisano! A ono „ovde me secite…“, baš prikladno i dolično javnom radniku, pretendentu na važnu ulogu u političkom životu zemlje i harvardskom studentu (Hardvard beše?) Inače, šta je ono njegova profesija? Od čega on živi?

  9. U Negotinu su izbori. Sve partije bojkotuju jer ne postoje minimalni fer uslovi. Naravno, osim Jeremićeve Narodne stranke. Prvi čovek te partije u Negotinu je DB radnik u penziji?! I oni su opozicija? Samo daju legalnost izborima koji su unapred dobijeni.
    Vlast je uzurpirala sve što je mogla. Potpise birača su overavali ovlašćena lica, ali i njihovi aktivisti koji su na određeno vreme u opštini. Danima su se pre početka spremali, očitavali lične karte, popunjavali obrasce izjava i sve to pod krovom opštine.

  10. Ne brukaj se i ne trudi se… Posveti se onome što poznaješ ako već poznaješ i postuj svoju državu, ne ponašaj se kao da si pametan a i nisi…!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.