Jeremić: Beogradski izbori prva prilika za pobedu

Ostavite komentar


  1. Juce ste trebali da se prosetate do Tasmajdana i da vidite deo onoga sto vas tek ceka, da vidite kako se voli i bodri svoja stranka, da naucite bar nesto.

  2. Koje tacno ima drzavljanstvo "plivac" Cavic? A koje Vuk Jeremic? Da li je "plivac" zanimanje? A sta je tacno po zanimanju Vuk Jeremic i od kada? Kada je, gde i sta tacno Vuk Jeremic "diplomirao", koje zvanje stekao, kada i gde nostrifikovao svoje "diplome" u Srbiji i sta je tada postao po struci? Od kada ima radnu knjizicu, koliko upisanog radnog staza? Da li je i dalje clan SPS i DS, a ako nije, od kada tacno vise nije? Molimo samo precizne podatke, bez komentara

  3. Ako mu nije potrebna politika, cime se to onda on zapravo bavi? Sta je po zanimanju tacno i od kada? Kako je ziveo u Njujorku 5-6 godina? Da li kao "fizicar"? Koje tacno ima radno iskustvo osim u SPS i u DS, dok su bili na vlasti? On nije bio "predsednik" Generalne skupstine, nego predsedavajuci, kao sto su sve drzave sveta, po principu rotacije, pre ili kasnije na tom pocasnom mestu. i Burkina Faso, Makedonija, Sijera Leone, Juzni Sudan, Istocni Timor, Papua Nova Gvineja, Trinidad i Tobago, Fidzi itd. Uostalom, da li iko zna ko je ove ili prosle godine na tom mestu? Ne, jer je savrseno irelevantno protokolarno mesto

  4. Vuk Jeremić ima megalomanske želje samo mi nije jasno na čemu zasniva taj optimizam.

  5. Dakle Jeremic i dalje misli da bez podrske naroda moze da pobedi. Zanimljivo, a jos zanimljivije je pitanje ko finansira ovog coveka?

  6. Вук Јеремић има изванредан план и програм.То треба гледати а не завиривати му у дипломе.Дипломе имамо и ми гастарбајтери камоли он.Не знам да ли је против НАТО-а,српског злотвора.Ако је против,подржаће га цела дијаспора.Он је најбољи кандидад за Србију.У њему лежи нада.Доста је више ,медиокретета,шушумига,полтрона,лажних демократа,полудиктатора,четворојезичара и балканаца са кризом индентитета!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.