Jeremić: Imamo dva kandidata koji stoje bolje i od Aleksića i od Ponoša

Ostavite komentar


  1. U ovom trenutku najjači kandidat treba razgovarati sa njim ukoliko pristane biće 70%prema 30% za opoziciju.Samo lud čovek može protiv njega ružnu reč da kaže.

  2. Pa ako gledate samo rejting tj. popularnos onda kandidujte neku pevaljku, ili neku Soraju iz rijalitija. To vam masa gleda, navija i posalje preko 2.000.000 SMS poruka koje jos i plate.
    Vi umesto da pronadjete coveka koji ima prave kvalitete za predsednika koji sa vama deli vazne osnovne principe nacionalne politike i da ga onda zajednicki promovisete, jos uvek ispitujete rejting.
    Sramota!
    Jok more, pitajte Vucica da vam on nadje kandidata. Mozda vam predlozi Danila. (Poraslo dete, osamostalilo se, zaposlilo i ozenilo.)

  3. Mislim da će isticanje više kandidata samo štetiti! Ta licitacija mora da prestane odmah, a Jeremić i oni koji predlažu Ponoša , dilemu Aleksić ili Pinoš treba da reše van očiju Vučićeve javnosti.

  4. Nikad se nisam nisam slago sa stavom da predsednički kandidat treba da bude onaj ko ima najviše šansi za uspeh ! Nego predsednički kandidat treba da bude najbolji među nama . Plus pošten , čestit , dobar domaćin itd . Dosad su mnogi gledali ko ima najveće šanse na uspeh i šta smo dobili ? Pa to da je ta baraba ostvarila svoje šanse i postigla uspeh . I posle mesec dana ne možeš da ga gledaš na televiziji , a da ti se ne prevrće želudac .

  5. Šta radi sujeta, ne mogu da verujem.. ako treba razbiću opoziciju, moram ja da se pitam!Čovek umislio da je Vučić umesto Vučića.
    Nebitan si…

  6. Kad bi neko mogao da mu saopsti da ubuduce limitira njegove izjave i drzi se low profile najbolje bi bilo. Sujeta mu je jaca od svega. Ponos je nas kandidat za predsednika, a ako nema neophodnog jedinstva neka vlada AV sa njegovim lopovima jos 10 godina.

  7. U redu je, mozete da imate koliko god hocete jakih kandidata , ali nemojte usput da pljkujete po drugim kandidatima i vi, to ostavite drugima..

  8. Ako ta dva kandidata stoje bolje u anketama od Ponosa i Aleksića, sto si gurao Aleksića u prvi plan???

  9. Ne razumem zašto je potrebno da se uopšte raspravlja na dnevnom nivou i na nivou stranaka oko potencijalnih kandidata. Šta je problem odlučiti da se na tu temu ćuti npr do 1. feb, i onda izaći sa konačnim stavim:“dragi građani, naš kandidat je petar petrović“…

  10. Sve ista bolumenta svi rade za vlast!
    Tesko ovom narodu da je ostao bez opozicije….Za lepe parice se svadjaju i prave cirkus…A o postenju sve nam objasnio Sapic ….

  11. Pa sta ako ikad kandidata kad svi znaju da su kandidati marionete,ti ces da budes vlast a nesmes da se kandidujes,nijedan od vas NESME da se kandiduje eto toliko o vama i kandidatima

  12. Zašto niste slušali profesora Zeca kada ste bili na vlasti? On je i tada govorio isto što i sada. On govori isto 20 godina samo što vi, političari, ne slušate. Nikom od vas političara ne odgovara da se ljudi na rukovodeća mesta biraju transparentno na konkursima. Vi biste svi, kao i ovi što danas vladaju, da država postoji samo za vas i vaše članove.

  13. Jeremiću nemoj da otkrivas barem do 2027,strpićemo se svi i ako bi voleli da znamo a ja sam siguran da su mloogo jaki!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.