Jeremić: Milenijum tim se bogati na račun naroda, tajni dokument EPS-a neoboriv dokaz

Ostavite komentar


    1. Imas li nesto da kazes o ovim dokazima ili po receptu prvorodjenog odmah menjas temu?

    1. Evo na primer ja ga slušam. Ali ne zato što je reč o Vuku Jeremiću, već zato što smatram da je mnogo važnije šta se govori, nego ko to govori. Sa stanovišta logike i zakona stvar je vlo prosta. To što je rekao Jeremić je optužba za ozbiljan državni kriminal i niko, a posebno nadležni državni organi, nema prava da prego toga lakonski pređe po principu „ko tebe sluša“. U normalnim zemljama ili bi Jeremić na sudu dokazao to što govori i poslao odgovorne iza rešetaka ili bi u suprotnom sam snosio zakonske posledice.

      1. u normalnim zemljama Jeremicu bi bilo zabranjeno da se bavi politikom vec da bude u zatvoru

    1. Gde da ide kad on već odavno lebdi nad političkim ambisom i još samo spinovima drži šačicu zaluđenika da je na čvrstom.

    2. Gde napred Snežana? Pobegao je da zataška afere. Sad kad se sve smirilo vratio se da muti vodu na dnu. Muljator prve klase. Imao je najbolje učitelje.

  1. Kad im jedno propadne oni nadju drugo po cemu ce da pljuju i optuzuju .. provaljena fora

  2. Opet prazne optužbe. Bla, bla, truć… Daj čoveče nešto konkretno, ili prosto ćuti.

  3. Ви који сте били чалнови жуте пратије сте поштени знамо како сте водили приватизацију и где је новац одлазио

  4. Što se tiče informacije, ukoliko je istinita – apsolutno nema veze da li ju je izrekao Vuk, Crni Djavo ili Sveti mučenik Nikifor. Važno je da je istinita i da ništa nije prećutano.
    Šta ko misli o liku i delu Vuka Jeremića, nebitno je kada je u pitanju iznošenje informacije.
    Kada bi trebalo birati, na primer, ko će da vodi promene, ko će biti kalif umesto kalifa i slično, onda je itekako bitno prisetiti se lika i dela Vukova, neke stvari su „zavedene da se više ne mogu izbrisati“, kako i sam kaže…

  5. Jeremic pokusava koprati mariniku Tepic…Ipak je samo bleda kopija.
    Marinika je afera majstor.

  6. Mora se sa novim fabrikovanim aferama minimizirati uspesnost Srbije u imunizaciji stanovnistva.
    Zna Vuk sta radi!!

  7. Dokazite sve ostalo je na nivou insinuacija pogotovo kada dolazi od ovakvog sumnjivog coveka.

  8. Ma šta vas je botova na jednom mestu cccc
    Neka, neka, možda dok čitate prave novine, klica istine i pravdoljubivosti nekako predje i na vas, mada ovde nema sendviča i nekih parica…
    Vuk je ukazao na moguću nepravilnost, trebalo bi da ima ko da ovo ispita, samo ukazujte na moguće nepravilnosti, vlast bez kontrole je opasna….

  9. Ovaj covek mi je bio gotivan dok se nije vratio iz UN, od tada ga i ne gotivim.

  10. Kad budete nesto uradili za nas narod, a da nije samo prica u opoziciji onda se javite. Ovo su sve samo spekulacije.

  11. Ne volim ga sto je izjavio ono u CG za Srbiju i one troskove koje su na Svetom Stefanu napravili uz „saljive“ opaske tada.

    1. Dzabe gluvom pricati i slepom namigivati. Normalnom čoveku ne treba ni Vuk ni Tepicka da bi video da je sta god ima veze sa vlasti velika prevara i pljacka naroda. Tek kada odu videcete sta su radili al nazalost ni tada kao ni sada necete sebi priznati da ste svoje dostojanstvo i obraz prodavali za sendvic. Inace gde je Danilo od kada je krenula akcija protiv ove „drzavne nevolje“ sakrio ga tata da ga njegovi saradnici nebi pronašli. Veliko je klupko lazi, pljacke, kriminala oko njih al srecom pocelo je da se odmotava, pre ili kasnije doci ce se do svega sta je tu bilo upleteno

  12. Skupljač političkih poenčića, i ništa više od toga. To je Vuk Jeremić zapravo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.