Jeremić: Na vlasti u Srbiji šizofreni konglomrat, od Ane Brnabić do Miše Vacića

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Šizofren je blaga rećč. Ludaci – to je prava reč! Kad glupi narod u Srbiji to bude shvatio, biće kasno.

 2. Ti si Jeremicu prodao Kosovo. Da si nedaj Boze mesto Vucica ti bi priznao Kosovo. Vucic nikada nece priznati Kosovo.

  1. Uopšte me ne zanimaju njegovi novci, niti odakle mu. Ovaj čovek je spreman na sve ne bi li došao do bilo kakve materijalne koristi. Najbolje se u tom „sportu“ pokazao kao ministar spoljnih poslova. Njegova sreća je što smo zemlja demagoga pa svaki sledeći ministar zakopava lopovluke prethodnog nadajući se da će i on „čalabrcnuti“ iz iste kase, kao i da će njegov naslednjik postupiti na sličan način. I tako u krug. Pretpostavljam na koji način ovaj čovek dolazi do para ali su od njegovog konta, za gradjane Srbije, mnogo važnije njegove namere. A one su vrhunski štetne. Srbija je za njega samo poluga, samo orudje, samo način preko koje on treba da pokaže svoju „veličinu“. Sebe doživljava kao nešto što je daleko iznad ovoga naroda i države. Liči na nešto besmisleno, na anacionalnog nacionalistu.

   1. Dobili smo očigledno novog „Miodraga iz Peći“ na komentatorluku danasa samo mnogo neiskrenijeg i perfidnijeg.

 3. Ovaj Jeremić da ima imalo morala, ne bi se nikada pojavljivao u javnosti.Čovek koji se druži sa kriminalcima treba da se pokrije ušima i da ćuti.

  1. A gde si ti video politicara koji je moralan ? Bira se uvek onaj koji vise laze i obecava . Problem je sada sto Veliki Lazov nece da ostupi i uzurpira vlast, a pri tom krade kao niko do sada .

 4. Ali mu nista ne smeta da svakog meseca svrati da podigne nasu kintu za svoju NVO?

  1. Slažem se. Posle Milana Milutinovića i Mirka Cvetkovića, najbolji fikus koji smo ikad imali.

 5. Zašto g. Jeremiću niste udostojili novinare odgovora na njihova pitanja posle debate. Kao istaknuti član i jedan od vodećih opozicionih političara imate obavezu odgovaranja na novinarska pitanja, a ne da bežite od njih.

 6. Vuk Jeremić je čovek koji je već bio na vlasti i pokazao se kakav je i po meni nema moralni ni politički kredibilitet da drži predavanje bilo kome.

  1. Roko, tebi smeta Kosovo, koliko i lošem švaleru povetarac. Možda bi bilo lepo da upišete neku večernju školu, kako biste izbegli onu travu, koju pominjete?

 7. Da razjasnimo, jel postoji opravdan razlog ovakvih okupljanja?Ili je ovo samo neka vrsta farse !?

 8. Joj ko ce tebi verovati, tvoja biografija izuzetno diskutabilna.Nisi ti kadar da komentarises nikoga.

  1. Sonja slazem se sa tobom samo pre toga daj ovde iznesi narodu tvoju biografiju , lako je i kukavicki kritikovati iz pseudonima

  1. Apsolutno tacno jer se ne razlikuju ni malo od pozicije na celu sa najvecim lazovom sa ovih prostora.

 9. Mislio sam da je Vuk pristojan, obrazovan i tolerantan čovek. Onda, u gostovanju na N1 kaže da je Vučić šizofreni ludak. Voditeljka ga opomne, on se izvini i ja mislim da mu se omaklo. Ode u Pravi ugao kod Ljubice Gojgić i kaže istu rečenicu o Vučiću. Ona prečuje to i ne opomene da. E, sad širi krug šizofrenih ludaka. Pa kako onda da razgovaraju pozicija i opozicija? A opozicija stalno ponavlja kako ih AV vređa? Vidi bogati, oni su pristojni ko seoska mlada!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

24. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.