Jeremić: Narodna stranka i Savez za Srbiju nisu organizatori protesta ali im pomažu

Ostavite komentar


  1. “Upitan da li bi odluka o napuštanju parlamenta za koju se on zalaže, bila mač sa dve oštrice jer tamo još jedino može da se čuje opozicija, on je rekao da je vlast „primitivnom i besramnom“ procedurom u potpunosti obesmislila skupštinsku raspravu i da se ono što se tamo dešava sadržinski bitno ne razlikuje od rijaliti emisija „Parovi“ ili „Farma“.”
    Da znaju oni koji bi trebali da znaju jer se pojavljuju kao lideri protesta, onda bi se protest završavao ispred Skupšine, leglu protuva i budaletina koje brukaju “Narodni dom” samo što mogu da u njega uđu, a tek kada nešto progovore onda se normalan čovek pita:”Je li to moguće, ljudi moji”?! A kada bi videle i čuli šta im narod poručuje, uplašili bi se koliko i njihov ludi Vođa, koji se noću iz sna od straha znojav budi.

  2. Narodna stranka i SzS upropaste sve cega se dohvate, pa ce tako upropastiti i ove proteste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.