Jeremić: Ne možemo sarađivati sa onima kojima je Vučić skupljao potpise, a Šapić overavao

Ostavite komentar


  1. Ponavlja se nenaučena lekcija: ko jednom izda, izdaće ponovo. Druga stvar, kod takvih stoji osnovana sumnja da su Vučićevi trojanski konji. Treća, kada zbog masovnosti i okupljanja „svih snaga“ primiš problematične, a to je pokazao i 5. oktobar, pošteni se, vremenom, povuku ili budu istisnuti, a ološ ostane. Šta se opipljivo dobija uključivanjem verolomnika, da li to jača savez, ili slabi? Da li to dovodi u izbiljnu sumnju sve one koji su spremni da sa takvima sarađuju?

  2. Realno, glasači su na tim oktroisanim izborima i pokazali šta misle o konstruktivnoj opoziciji koja je na njih izašla. Politički se i ne isplati sarađivati sa strankama koje su dobile po 1, 2% podrške.

  3. Jeremic je iskoristio pravi trnutak da kazni glupost i autogol Djilasa i SSP-a. Jedna od najbitnijih stavri za glasača u Srbiji je da jednostavno uoči i prepozna pozitivne stvari po kojima se razlikuje jedna partija od druge. A jedna od retkih pozitivnih tekovina je bojkot i držanje reči. SSP je olako odustao od toga i Jeremić i Narodna starnka su tu poentirali. Narodna stranka postaje nešto poput Demokratske stranke 90tih. Okuplja mlade, obrazovane, evropski orijentisane ljude ali kojima je na prvom mestu Srbija. Njihovo vreme dolazi. Vučić će svu svoju mašineriju sada okrenuti protiv njih, ali protiv ispravne ideje ne postoji odbrana. To je promena koja sledi i Narodna stranka će biti ta koja će krojiti sudbinu sledećih 10 godina.

  4. Svi vi sto ste bojkotovali izbore ste to uradili , jer ste procenili da niste sposobni da prebacite cenzus.Izgleda da je bojkot vasa dimna zavesa, smokvin list, da bi na taj nacin pokusali da ,, zamazete“ oci , a bogami i secanje na vasih 12 godina koje ste nam ukrali i bacili u nepovrat.
    Zbog vasih labavih sujeta, licnih interesa, neodgovornosti peti oktobar je oprljan i devastiran.Vi Jeremicu, Djilasu , Tadicu i ostali iz vase,, plejade“ su ga bacili , ali vrlo ga zloupotrebili za neke vase licne interese.
    Vi ste ti koji su posejali sjeme iz koga je ponovo proklijala biljka, bolje receno korov, koji nam je seo na kicmu i unisti nas.S N S.
    To je Jeremicu bezlicni i unjkavi covece, umnogome vasa zasluga.
    Vi, Djilas , Tadic, da imate casti i principa povukli bi se.Ocigledno u deficitu ste sa tim
    Jadni ste i bedni, kao i vas impontentni i kukavni bojkot.

    1. Dodik uvek. Pa on bar zna kako se drpa a to se kod Jeremića jedino ceni. A zaboraviste onaj, kako ono beše, ugovor s narodom? Već odavno izgoreo na deponiji, jel da? Puna je ova zemlja naivčina koje veruju svima i svakome

  5. Gospodin Jeremic ima snage da formira telo kohe ce birat savet MESNE ZAJEDNICE. Toliko je jak

  6. Sve je jasnije kako gdin Jeremic, radikal u finom odelu, apsolutno nije zainteresovan da Srbiji bude bolje. Njegov jedini cilj je (a izgleda da i on pati od viska samoljublja) – pobedi na izborima! Ko ga je samo slagao oko podrske, bog sveti zna. Po srbovanju se apsolutno ne razlikuje od vecine stranaka, ima problematicnu istoriju (on je jedan od razloga zbog koga mnogi nisu glasali za Tadica one 2012.te), a zalosno je sto je svog profesora koji mu je omogucio da se obogati i udje u politicke vode, odmah posle poraza NAPUSTIO! Ocigledno je da ima problem sa postovanjem zakona. Jednom nam je ovde dovukao za skupe pare jednog tipa koji voli da bije, a sada brani Dodika. koji je (cak i da nije ukradena), Lavrovu poklonio ikonu neprocenjive vrednosti. Dodik i Vucic se bez pardona odvratno dodvoravaju poklanjajuci NEPRIMERENO skupe poklone. Moze im se, nije njihovo. A Jeremic neka pregovara sa onima koji to zele, sada kada je potvrdio da se ne razlikuje od gazde, jer ponovo nas ostro i beskrupulozno DELI.

  7. Šta reći a ne zaplakati? U ovim rečima vidim, nemoć, prazninu i nedostatak bilo kakve kreativnosti i inicijative! Ovaj čovek je karijerista i sebičnjak neverovatne kategorije ali, zabrinjavaju njegove jalove izjave, koje nemaju nikakvog smisla. Dok se „OVO“ naziva opozicijom, Vučić ne mora da brine. Jeremić važi za „NACIONALISTU“, kome su država i nacija samo orudje da ostvari svoje lične ambicije i interese. Srbija je prepuna takvih nacionalita. Kako ono beše „Srbija je večna dok su joj deca verna“, a onda se za mesto predsednika Srbije kandiduje sopstvena žena?!

  8. Jeremiću, neće niko sa tobom, a ne, ti nećeš sa nekima. Probaj sa SDA, i pobratimom Suljom, i Kamberijem, možda te oni hoće.

  9. Ali zašto? Zašto ne možete da sarađujete sa strankama koje su osvedočeni protivnici Aleksandra Vučića i Šapića? Koji su to moralni principi koji vas sprečavaju da se udružite u cilju ostvarenja vrhovnog nacionalnog interesa : oslobođenja od dahija!

  10. Što se tiče stava o opoziciji kojoj je Vučić skuplja potpise u potpunosti vas podržavam.Ima još takvih kao što je PSG.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.