Jeremić: Nema sukoba u Narodnoj stranci, imali smo dojavu da će se nešto dešavati

Ostavite komentar


  1. Ništa se nije desilo, sve treba zataškati. Krtica je uhvaćena, otrovana je, šteta nije od značaja. Da nije krtice rezultat u Negotinu bio bio najmanje dvostruk. Ali, jurnjava sa krticom je odvukla pažnju. Sada se zaseda da se vidi ko je uneo krticu, jedni kažu Vučić, drugi Đilas, a treći Tadić. Bitno je da je krtica likvidirana.

  2. Nista novo za lidere opozicije. Svakodnevne svadje i raspravke su i dovele do njihovog raspada.

  3. 13% u Negotin nije isključivo rezultat Narodne stranke, već su za nju glasali i drugi građani jer to bila jedina opoziciona partija na tim izborima

  4. Nikada se opozicija neće ujediniti jer medju njima svako gleda svoj lični interes. To našoj državi i narodu nikako ne treba.

  5. Malo više rada na programu nebi škodilo i batalite širenje loših kritika na vlast, jer slabi su vam dokazi.
    Mnogo šta vas demantuje.

  6. Ostavka i napuštanje stranke od strane Borivoja Borovića je najverovatnije posledica mogućih ucena od strane naprednjačkih pripadnika BIA-e. Opšte je poznat modus operandi Borovića, tako da je sa njim verovatno bilo najlakše krenuti na Jeremića.
    Iskreno rečeno, bilo je krajnje začuđujuće da je Jeremić tako visoko pozicionirao problematičnog i svačemu sklonog advokats.

  7. To je jasno svakome ko ima IQ preko 100. Jeremić je izašao na izbore baš zbog toga. Znao je da će za njega glasati još neki građani, odabrao je grad gde već ima podršku. Sada će ovaj procenat koristiti u pregovorima sa opozicijom, tražeći što veći procenat mandata. Pošto je i Đilas alav kao i Jeremić, od dogovora neće biti ništa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.