Jeremić (ni)je poželjan partner

* Klačar: Spona između DS i Jeremića bi mogao da bude Saša Janković
Hoće li DS, Pokret slobodnih građana i SDS sarađivati sa Vukom Jeremićem

Ostavite komentar


  1. Jeremić nigde i nikome nije poželjan partner. Pitajte njegove investitore, a onda najbliže saradnike 🙂

  2. Ako je tacno da je saradnja DS-PSG-SDS izvesna ,sto je i jedina logicna stvar, onda apsolutno podrzavam i smatram da svaka osoba kojoj je stalo do demokratskih sloboda i prava kao i razvoja i napretka naseg drustva treba da podrzi njihov dogovor.

  3. Interesantan mi ovaj clanak, samo zbog toga sto pokret "Dosta je bilo" niko ne pominje kao da ne postoje. Da li su oni potpuno ne relevantni ili zaista po istrazivanjima njih niko ne pominje ili pak oni ne mogu ni sa kim ili sta je u pitanju? Meni se njihova politika i ono za sta se zalazu cini konkretnom i jasnom. Pominju se Dveri, LDP, SDS, DSS, Sandra Raskovic, a "Dosta je bilo" niko ne pominje. Volio bih da cujem misljenje ovih analiticara sta je razlog tome. Ne poznajem nikog iz tog pokreta ali ono sto oni govore mi nekako izgleda korektono.

  4. Obrad Dragicevic, gospodine, vrlo je jasno da DJB namerno sklanjaju iz medija. Jedini koji nemaju pokvarene dogovore ni sa kim. Jedini koji rade nesto konkretno, koliko god da im je u moci. Svi ih ignorisu, jer im DJB smeta. Imaju konkretan program i plan, samo se treba informisati preko sajta ili fejsbuk stranice. Svi ostali imaju bar neke insajderske dogovore. Ali, izgleda da je Jankovic sada aktuelan, pogotovo u ovim novinama. Konstantno se forsira, umesto da ovo budu objektivne novine, kao sto su nekada bile. Sada su aktuelni "kul" ljudi, bez konkretnog programa, koji propagiraju neko gradjanstvo i demokratiju, a nista konkretno ne kazu. Nas narod je navikao na lazna obecanja, koja samo zvuce dobro. Ako sad nije vreme da se uozbiljimo, ja ne znam kad je…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.