Jeremić: Osnovni zadatak Narodne stranke je vraćanje morala u politiku

Ostavite komentar


  1. Kome je do morala neka ide u crkvu, reče Đinđić i time nagovesti pojavu Aleksandra Vučića!

    1. Pustiti vuka u tor medju ovce,i Jeremića u državnu kasu,efekat je isti…sve poharano i uništeno,reče “Veseljko“ jednom davno,još 2017.ili,nije bilo tako davno,samo se zaboravilo?

  2. Nisam ja ni za vlast ni za vas,ali ti,Jeremiću da pričaš o moralu,pa to tebi treba zakonom zabraniti.Koji moral ti imaš kad si kupio stranku,jer nisi uspeo da sakupiš 10 000 potpisa,ili je to bio pretežak posao za tebe,pa ti lakše bilo da je kupiš,a o ostalim moralnim vrednostima iz prošlosti da i ne govorim.Vi političari ste baš moralni pogotovo kad imate neku vlast,kako bivši tako i sadašnji.Lepo Djindjić reče,“Kome je do morala,neka ide u crkvu“,a vi i bez morala idete u crkvu,ali samo da se slikate.

  3. Mislim da svi opozicioni lideri najpre treba da se podsete sta je to moral,pa tek kada porade na sebi po ovom pitanju,mogli bi da se bave moralom u politici,na odgovarajuci nacin.Sve ove bajke su za sada neprihvatljive.

    1. Da …. Vučićem i njegovim dolaskom na vlast nastao je totalni poremećaj pravosudnog sistema. Sudovi su zakočili u predmetima penzionera. Na otete penzije smo skoro i zaboravili. A oni koji su tužili fond pio, tapkaju u mestu jer ustavni sud i svi sudovi to neće da presudjuju. Sramota za ovaj narod da mu aktuelna vlast otfikari primanja i otpiše svoj dug sve suprotno zakonima ove države. A ima se za rasvete i drige bižuterije koje ovom nerodu ne znači ništa. Potkradanja na sbe strane i ćutimo ka da smo paralisanog uma

  4. Zasto blokiras svakoga na twiteru ko nema isti stav kao ti.
    Jel to demokratija ka kojoj tezis Vuce?

    1. Ne brinite meni svaki komentar demokradski ukinu od Bastaća. Jeremić.Od starog mosta i sve tako redom DEMOKRATSKI

  5. I to je izjava coveka, koji je tvrdio, da njegovi prihodi poticu iz navodne funkcije kao clan Board Of Directors-a jedne investicione kompanije, koja je nakon toga razjasnila, da on u njoj nije ni zaposlen, nego samo volonter?! Ozbiljno? A gde su „investigativni novinari“ DANAS-a in N1, da se bar malo pozabave tim slucajem, umesto da promovisu tog sarlatana, cije su lazi dokazane? Tizne li opozicije i njihovih glasila u ovoj tuznoj zemlji!

  6. Prvo….
    Kako zamisljate da dođete na vlast kada bojkotujete izbore
    Drugo,
    Pa vi napraviste na brzinu Albancima Drzav a sada tražite strpljenje.
    Svaka cast

  7. Da ne idem dalje od Basarine kolumne od pre neki dan: „Uzmimo primer Jeremića Vuka, a.k.a. Guzijana, koji je ne tako davno iz državnog džepa porodičnom prijatelju platio (počinivši time krivično delo pronevere) kaznu od milion i kusur dolara zbog umlaćivanja nekog studenta u Americi. I – šta? Ništa, brate, kako to u Srbiji i inače ide – Vuk pojeo magarca“.

  8. Ovo je covek koji treba da se proucava na fakultetima. Udje u trku za predsednika sa dobrom reputacijom sa nekih 20% glasova, izgubi ubedjivo izbore i sada je bori za cenzus. To je retko kome uspelo za rukom 🙂

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.