Jeremić: Policija zna ko je lepio uvredljive plakate, sumnjam na vladajuću stranku

Ostavite komentar


  1. Zakon akcije i reakcije. Što ste tražili to i dobijete. Opozicija svakodnevno medijski linčuje Vučića i njegovu porodicu, poziva se čak i na fizički linč. Upadali sekirama, motorkama u rts, sačekuše i lom ispred skupštine, zar zaista mislite da i na strani sns nema onih sličnih koji su skloni nasilju i koji žele da vrate istom merom.

  2. Sigurna sam da će policija na osnovu snimka kamere otkriti ko je lepio plakate i da će počinioci biti privedeni i kažnjeni.

  3. Bitna je stavka da ti ne manjka popularnost i da ti se ne smanjuje medijski rejting… Barem komentarisali i odlazak roda i lasta na jug, bitno je da se nesto kaže za javnost, jer to je izgleda glavna parola i Jeremića i Đilasa i Stefanovića i njima slični…

    1. Smesno je koliko covek konstantno zeli skrenuti paznju na sebe ,pa makar i na nacin da siri gomile lazi i dezinformacija.

  4. Sigurna sam da će policija na osnovu snimka kamere otkriti ko je lepio plakate i da će počinioci biti privedeni i kažnjeni.

  5. Nisam ni mislila da će neko drugi biti okrivljen,sns i Vučić,zna se.Tom čoveku uspeh definitivno niste oprostili!

  6. Pa ko će drugi u ovoj zemlji nego Vučić i sns stranka,strašno dokle doseže nečija mržnja,pustite tog čoveka na miru već jednom!

  7. Počni malo da sumnjaš u svoje aktiviste kojima si obećavao kule i gradove pa ih „izradio“ kao po običaju. Mislim da će pre biti da su oni ti koji su lepili plakate.

  8. Pa sta onda treba da radi Vucic? Pretnje upucene njemu i njegovoj porodici, pa cak i trogodisnjem sinu se ne racunaju? Ako je ikome preceno, ako je iko provociran, vredjan, omalovazavan, pa to je on! I drugo, da li su Vuku Jeremicu vandali i oni koji su ga juce samarali na nasilnim protestima?

  9. Jero nevero, nemoj samo da se ispostave da su tvoji, civilces kao kerce malo jer nije prvi put da pokusavas da namestis sam sebi pricu i zrtvu.

  10. Ovo je bilo ocekivano, mislim, znalo se da ce Jeremic optuziti vladajucu stranku a poznato je da su spremni da sami sebi namestaju price i da same sebe prave na zrtve. Gospodari autoscenarija.

  11. Jel ste primetili da Jeremica nije bilo u poslednje vreme po medijima skoro uopste i onda ovako nesto. Jel vam malo nije sumnjivo kako jedan dan neko lepi njemu plakate a on vec sutra sumnja da je to vladajuca stranka a opste je poznato da su do sada neborjano puta namestali sami sebi pricu i same sebe pokusali da naprave na zrtve neke tiranije samo da bi imali sta da laju po medijima. Jero, nemoj da se opeces i ovaju put kao sto si neborjano do sada, ispaces jadanik koji je u stanju sve da uradi jer ne moze da preboli cinjenicu da je NIKO I NISTA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.