Jeremić: Postoji realna šansa za pobedu opozicije u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Samo novi ljudi! Dizanje iz mrtvih donosi stare potrošene kadrove kojih su Beograđani siti, naročito što bi se „povampirili“ u 20-ak kolona,a sad nam trebaju bar donekle pošteni, nekompromitovani, vispreni i patriotski nastrojeni i nadasve stvarno obrazovani, jer trenutni vlastodršci uživaju u sopstvenim okruženjima uvlaka i glupana na pozicijama koji mešaju padež i prdež! Just think about that, our poor opposition

    1. Vidi ovog koji bi „nove ljude“ koji nemaju sansu u ovakvoj nedemokratskoj Srbiji. I kada se pojave sa dobrim idejama, povedu narod, a vlast se uplasi da su se „osilili“, proci ce kroz tabloidno blato gde ce se i BIA i RTS i Pink i svi vucicevi satrapi ujediniti da ih sklone sa nasih vidika. Nije vise samo do novih ljudi, nama „kapetane“ treba demokratija da bi bilo koji novi ljudi imali ikakvu sansu za uspeh. Sa ovakvom naprednom korupcijom i sektaskom autokratijom to sigurno neces videti za dug period. Ti „novi ljudi“ ce radije biti u nekoj stranoj zemlji nego pisati krv da bi ti bio sretan. Razmisli o tome, jer ja koristim srpski a ne engleski ko ti, nas jadni kapetane.

      1. A ovako te provuku kroz blato na N1, ne va s , NIN …Stvarno nema demokratije.Još te televizije strane.

    2. Da se ne lažemo… Možda većina naroda ne voli, i ne podržava Vučića, možda… ali, ta ista ogromna većina naroda prezire Jeremića, i ostale samozvane lidere, samozvane opozicije.

  2. Čovek koji je razbio jedinstvo opozicije u Beogradu, govori o Beogradu. Ćuti Jeremiću, Beograd te ne želi.

  3. Čemu „beogradizacija“, kada sam Beograd nije Srbija? Kada tzv. opozicija bude prihvatila činjenicu da Srbiju čine SVI građani Srbije, sa svim svojim egzistencijalnim potrebama i prestanu da glume elitu od elite koja sebe smatra Beograđanima, možda mogu postići ozbiljniji rezultat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.