Jeremić: Razgraničenje Srbije i Kosova „otrovna pilula“

Ostavite komentar


  1. Pravi ima hrabrosti da ponovi reči dr ZĐ :
    Isti princip za KiM i Srpsku !

    1. Dobro ste rekli. Ovo smo potpuno zaboravili.
      Eh, dragi Boze: 16 godina zivota nam je neko ukrao, od poslednje nade, mudrosti, i trezvenosti…

  2. Czdno je koliko si promenio misljenje…ne,staj na muku Srbima iz Severnog dela Kosovske Mitrovuce i ostalih enklava… nusu oni birali taj put…nametnuto im je…A ti izgubio si ljubav njihovu onda kad si u politiku usao….tad si pokazao svoje pravo lice…na zalost…

  3. Pa zasto niste resili vi to u vasoj vladavini??? Sta hocete?? Da meni prodje zivot, a vi kad vam se dolazi na vlast da dodjete?? Nece da moze.. Zato sto se ne pitate vi, nego Ameri. I vi ste se uvlakali Rusima, pa vam nisu dali Ameri Kosovo. I opet ce ista prica da bude. Samo sto niko nece da resi to. Jer vam odgovara ovakvo stanje svima. Zbog korupcije, zbog vas. I ovoj i prosloj vlasti.

  4. Zoran Đinđić je rekao: Moramo da rešimo pitanje Kosova , na ovaj ili onaj način , ali da ga rešimo.Ne smemo to da ostavimo deci. Ne znam da li iko danas ima hrabrosti da to uradi.Vučić se već krije iza „volje naroda“.

    1. Zato je i poginuo. Ubio ga je Zvezdan Jovanović iz moje Peći, koji je sve vreme ratovao na KiM i dobro poznaje situaciju. I Šiptari i Budala su iz Medveđe su koja je do 1957.god. bila u Kosovskoj oblasti. Svima njima su Albanci silovali majke, sestre, ćerke, uzurpirali imovinu krali stoku. Na Kosovu i Metohije se nije moglo školovati, zapošljavati, dobiti stan. Po albanskom Receptu vaspitava i otišli su u Beograd da bi postali najveći kriminalci i višestruke ubice: majka Giškina je Pećanka, takođe i Arkanova, Skole je Pećanac i Ašanin kao i Marković onaj koji je u Pariz imao aferu sa Delo ovom i Miteranovom suprugom, Zeko Pećanac je „Prodavao“ cigle na ŽS Beograd, zbog njega je mlada studentkinja skočila sa petog sprata u Studentskom Gradu da bi završio kao generalni direktor Koka Kole gde ga je ubio ljubomorni muž njegove sekretarice. I Fišeković je Pećanac a Andrija Drašković iz Vučitrna. Zašto sve ovo pišem? Zbog pogubnog Brastva i Jedinstva i tzv Pozitivne Diskriminacije (zapošljavanje 8 Albanaca a 2 ostalih, Srba, Crnogoraca, Bošnjaka i Roma) zbog J. B. Tito og kumova ja devetog deteta isključivo Albanaca, Srbi nisu imali nikakvu perspektive već da se bave onim što smo od komšija Albanaca naučili. Pričanje o nekakvoj „Besi“ (časna reć) je pala u vodu kada je Mazlum Kelmendi inače Rugovac i „Čuvar pećke patrijaršije“ zapalio manastirskim konak i riznicu u kome su izgorele knjige starost ne, matične knjige koje svedoče srpsko prisustvo i pored ostalih i moje porodice još od 1363.god. dokaze da kada su anglo-sanksnci i franci jeli prstima mi smo jeli srebrnim viljuskama, kasikama i naravno nožem za jelo a ne sabljama i mačevima kojim su do tada klali ljude upotrebljavali da čereče meso, da bi zato bio nagrađen delegiranjem u CKJ i direktorskom foteljom u institutu sa internatom za nagluhu i slabovidnu decu.
      Ja sam i tada kao i sada bio fajter i sve ovo i mnogo više sam javno i među njima Albancima iznosio i imao sam njihovo poštovanje, čak sam se sa njima bratimio i Kumovao njihovoj deci. I evo preživeo sam, dok su oni koji su sa njima pričali na albanskom, sestre za njih udavali (Rugovina majka je od Živaljevića, Šukrijina supruga je od Šaljića… Jednostavno nema albanskog rukovodioca, političara i umetnika da se nisu ženi i Srpkinjama. ) ipak su ti Srbi bili najviše kidnapovanih i ubijani.
      Granica, Međa, obor, visoki zidovi su ono što Albanci jedino poštuju i kao fantastični trgovci uvek nastupaju maksimalistički. Očigledno je da je sve već dogovoreno pa zato ono što su i jedni (Srpska Opozicija i Profesionalni Srbi na KiM) i drugi (UQK lideri Albanaca) izgubili pa sada kukumavče i preko bivših rušitelja SFRJ (Ivo Vajgel) a ne npr. predsednika Slovenije Borut Pahora i gradonačelnika Ljubljane Srbina Jankovića… Nisu im važni ni Putin, ni Kurc, ni uskoro Makron koga ste preko svoje podružnice „Žutih prsluka“ sprečili da dođe na obeležavanje veka savezništva u Velikom Ratu pa ste rešili da im se revanširatd miting om koga ćete izmestiti sa Studentskog Trga ispred Spomenika Zahvalnost Francuskoj na Kalemendanu.
      P. S. „Žuti Prsluci“ su izneli listu za parlamentarne, lokalne i predsednike izbore u Francuskoj. Ugovor sa Narodom je predvideo mesta za srpske žute prsluk i subotare. Znači, ipak se sve vrti oko vlasti i direktorskih fotelja u javnim preduzećima… Mislite li da je narod toliko glup?

      1. Bravo Miodraže, ali si zaboravio da obajsniš :
        Kako su braća Karići od proizvođača lopata i pijuka u Peći , postali najbogatiji Srbi na svetu sa vilama na Dedinju ?!
        Zašto su poslednjih 50 godina svi durektori RTS u Beogradu, rodom sa Kosova ?!

      2. Miodraze iz Peci za sve ostale stvari necu nista da komentarisem sta si pisao…ali ovo za Zeku Pecanca si izrekao jednu najjobicniju laz…zena ubice Garica nema apsolutno nikakve veze sa koka kolom niti je ikada bila Zekina sekretarica niti je Zeka imao bilo kakve veze niti sa njom niti tim garicem koji ga je ubio…u zivotu ih nije video…a i ovo sto si napisao da se ta devojka koja se inace zove Lidija, je takodje glupost..zasto i kako sve to znam ovde sigurno necu da komentarisem…a ti nemoj da pricas ono o cemu pojma nemas da bi ispao da znas nesto!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.