Jeremić: Režirana farsa o propasti pregovora, Vučić na korak od priznanja Kosova

Ostavite komentar


  1. Sve je to tacno gospodine Jeremicu sto ste naveli ,ne samo Vucic radi kao izdajnik i protiv nasih interesa . Nego svi od Milosevica pa na ovamo samo sto se Vucicu zapalo sad da zada zavrsni udarac -kapitulacija. Mi moramo sve vas bivse i sadasnje politicare da sklonimo i da dodju ljudi koji nisu zapadni projekat i sluge zapada i da onda Srbija krene napred . A ovako svi ste vi isti ,svi ste bili deo vlasti i videli smo rezultat vaseg delovanja

    1. Koliko shvatam kanda bi voleo da su na vlast sluge botoksiranog rusa ili ulickanog kineza, onda bi valjda cvetale ruže i kao da oni nisu kod nas imali svoje ekdponente u vlasti i kao da ih nemaju i sada.

  2. Jeste.Zato Vucica kosovski i albanski mediji satanizuju svakog bogovetnog dana,sve naj gore i crnje.Dok o tebi Jeremicu sve najbolje,slave svaku tvoju izjavu,svaki potez.I kad mi ti ili neko drugi kaze da vucic radi sa albancima a ti ne,pocnem da se pitam da li je ovaj narod nenormalan i toliko slep.Jos na to kad se ubaci,“ma sve je to vucic namestio da ga pljuju a ovog jeremica da podrzavaju“,tada shvatim da je vrag odneo salu i zdrav razum.Da ne pominjem da su protesti poceli posle haradinajeve izjave,“slucajnost“….naravno da nije.Jeremic je zapoceo posao otcepljenja kosova,od njega se ocekuje i da ga finalizune.

  3. Priznanje tzv Kosova je najdirektnije krsenje ustava Srbije,valjda toliko znas Jeremicu.Ko prizna Kosovo taj je zavrsio politicku karijeru.Pogotovo sta tzv zapad ne nudi apsolutno nista.Jedino smo sigurni da nas nece odmah napasti a mozda ni to nije sigurno.Tzv zapad ocajnicki pokusava da povrati svetsku dominaciju i spreman je na svaku vrstu gadosti kao sto sada cini sa Srbijom..Kad izbije veliki rat koji ce izazvati tzv zapad nasi moraju pod hitno da oslobode KiM jer ce zapad biti zauzet sopstvenim usranim gacama.A Jeremic kao osvedoceni covek zapada ce morati da pobegne da ga narod Srbije ne dohvati pod svoje.Jeremic je politicki klinicki mrtav jos jedino zapadnjaci ocajnicki traze takve „strucnjake“posto bolje u Srbiji nece naci..Vucic moze da prizna tzv Kosovo ali to ce biti samo njegov licni cin i cin dodvoravanja tzv zapadu u cemu nije bez iskustva.

  4. A kao Vi ste bili bolji. Yalosno je sto ne znamo ni ko nam je prijatelj ni ko neprihjatelj, sa kojim narodom mozemo a sa kojim narodmo ne mozemo da saradjujemo. Slovenci i Hrvati i m>akedonci i Crnogorci su nacionalna manjina ovde iako neispunjavaju osnovni uslov nema ih vise od 1 %. A vi ste se pokazali bas. Mi treba da se vezemo za primer neke uspesne drzave i da ih u svemu kopiramo i u zakonima i u privredi, spoljnoj politici a pogotovo odnosu prema susedima koji se svakih 25 godina ostrve da nas uniste. Vi ste proslost koja ne treba da se javi .

  5. Samo cvrsta etnicka granica izmedju Albanaca i Srba, kao i Jezero Gazivode kojim cemo kontrolisati sve postignute dogovore, ZSO u vidu distrikta uz eksterotijalnost SPC bi zauvek resili Kosmetski Gordijev cvor.
    Naravno i ustav Srbije i ustav SPC treba da se menja jer odlaskom KiM prestaje potreba za severnom pokrajinom AP Vojvodinom. A SPC bi trebala da se zato sto ce joj centar u drugoj drzavi a eparhije rastrkane po bivsim republikama EX YU reorganizovati po Koptskom papskom sistemu da je pecki patrijarh papa a ostalim dosadasnji episkopi patrijarsi. Na taj nacin bi se ukinula CPC a MPC postala sestrinska crkva u okviru Pecke pravoslavne drzave odnosno SPC.

    1. Pa ti nisi Jakovljević ti si neki drugi špijun, ko si ti čoveče? Papski nuncije ili protojerej vaseljenski, svejedno je, tebe je oprhvala teška bolest i sajt Danasa ti dodje kao lažni lek, pomisliš ala sam im rekao i odradio pritom svoju terapiju, kada komentarišeš i pišeš ovakve nebuloze.

      1. Vec deset godina pisem na ovom sajtu i jaste, skriboman sam. Da nemamam „Dnevne terapije“ ne znam da li bi bio medju zivima.
        Nazalost i na srecu mnoge su moje vizije ovde napisane ostvarene. Citaj i pamti, ali i proguglaj pa ces videti da li sam u pravu. Godine sinko i sto sam ucesnik i svedok (evo danas slavim Deveti Mart kada je moj petnaest godina mladji brat dobio vodu na plucima od vodenih topova a ja crven da crveniji ne moze biti, od stida ga nisam mogao gledati u oci) i onda sam dolazio iz Peci da rusim Milosevica i Petog Oktobra konacno ga srusio.
        Ako imas neki predlog reci jer pouzdano znam da nase komentar citaju i CIJA i KGB i Sigurimi i Iluminati i sluzbe nase vlade i crkve, jednostavno svi koji se oko neceg pitaju.

        1. Nisam siguran da ovaj sajt postoji baš 10 godina kako kažeš, ali eto saznasmo mi koji čitamo Danas da si ti bio i SPOvac i otporaš takoreći saradnik Srđe Popovića, da tvoje vizionarstvo je bez premca i da su ga verovatno spoznale mnoge službe CIA, KGB, mi5, BND i naravno tvoja najdraža db, koje sve zajedno navodno prate tvoj virtuelni život. Dobro ja rekoh da ti nisi Jakovljević ti si neki veći špijun, umalo nenapisah prevarant. Šalu na stranu moj ti je predlog da se maneš ovog virtuelnog životića, mnogo škodi tvom stvarnom životu, oslobodi se ludosti, zabluda i mržnje kojom si dobrano zatrovan ali nije ti zameriti jer je bar 50 posto Srbije još uvek zatrovano ovom komuno-fašističkom pošašću. Izađi u prirodu udahni punim plućima oseti slobodu u odnosu na ono čime si se pre toga opterećivao i možda ti se malo razbistri u glavi. Ja jesam geometar ali se malo razumem i u psihologiju, a ti si čini mi se pravi psihološki stereotip.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.